Συνεχίζει τον αγώνα για μια «Ξάνθη Αλλιώς» ο Στράτος Κοντός. – Τι λέει στην δήλωσή του.

Γιορτή της δημοκρατίας χαρακτηρίζει την εκλογική διαδικασία ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Κοντός,  στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή που εξέδωσε για αν ευχαριστήσει τους χιλιάδες των Ξανθιωτών που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά

Στη χθεσινή γιορτή της δημοκρατίας, οι πολίτες συμμετείχαν ενεργά και με την ψήφο τους έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας και στο όραμα του για μια Ξάνθη Αλλιώς.

Σας ευχαριστούμε θερμά που με την ψήφο σας στείλατε ένα ηχηρό μήνυμα αλλαγής στον Δήμο Ξάνθης.

Η στήριξη σας για εμάς είναι ευθύνη, ώστε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, γιατί η αξία κάθε πολίτη είναι η αδιαμφισβήτητη αρχή μας.

Η δέσμευση μας για ένα έργο που θα ενώνει τους πολίτες ενάντια στις λογικές που τόσα χρόνια έβλαψαν τον Δήμο μας, είναι ισχυρή και θα την επισημαίνουμε με κάθε ευκαιρία. Όχι άλλες υποσχέσεις μονάχα ειλικρίνεια.

Ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ. Σηκώνουμε τα μανίκια και κάνουμε το μεγάλο βήμα για να φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή για την Ξάνθη μας. Η στήριξη σας στις 15 Οκτωβρίου, είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να πάμε την Ξάνθη μας εκεί που της αξίζει.

Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να δημιουργήσουμε μια Ξάνθη δυνατή, μια Ξάνθη νικήτρια, μια Ξάνθη Αλλιώς.

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Δεν είναι τυχαίο το εκλογικό αποτέλεσμα που έφερε η «Ξάνθη Αλλιώς» και όσο και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, για να χρυσώσουν το χάπι της ήττας τους , το άριστο «βάδισμα» της «Ξάνθη Αλλιώς» οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην προσωπικότητα του Στράτου Κοντού.

Ένας νέος πολιτικός που μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, έφτιαξε την παράταξη του, έκανε επιλογές σε πρόσωπα, συμπεριφορές και «μέτρησε» πολιτική «μπέσα» και έφερε αυτό το αποτέλεσμα, κόντρα σε ένα πολιτικό σύστημα που άπλωσε τα μολυσμένα του πλοκάμια εδώ και 30 χρόνια σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της Ξάνθης, ε. δεν το λες και μικρό πράγμα.

Με λίγα λόγια ο Μ. Τσέπελης εδώ και 30 χρόνια εγκατέστησε στην Ξάνθη ένα σύστημα πολιτικής που χαρακτηρίζεται από διαφθορά και θολές πολιτικές θέσεις, βρέθηκε ο νέος πολιτικός φορέας και κυρίως ο επικεφαλής του, για να αρχίσει να ξηλώνει το «πουλόβερ».
Σαφέστατα και θέλει δουλειά πολύ για να ξηλωθεί αυτό το σύστημα. Ο Στράτος Κοντός τα έβαλε μαζί του με τον ορθό πολιτικό του λόγο και την ορθή του στάση. Το αποτέλεσμα το είδαμε την πρώτη Κυριακή. Την επόμενη Κυριακή ο Μ. Τσέπελης καταρρέει.

Αλέξανδρος Παυλικιάνος