Μελισσόπουλος: “Η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να είναι φορέας αξιακής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας”

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών δεν δικαιώνει τις προσδοκίες και τους στόχους μας. Μαζί με την ομάδα μας δώσαμε ένα απολύτως έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που τιμήθηκε από μία μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους όσοι μας τίμησαν με τη στήριξή τους και να τους βεβαιώσω ότι η δημοτική μας παράταξη θα συνεχίσει να είναι φορέας αξιακής αλλαγής που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Όλους τους προηγούμενους μήνες, είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με ανθρώπους εξαιρετικούς, που αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ξάνθη σε ανθρώπινο δυναμικό.
Μαζί χτίσαμε τη πιο δημιουργική, την πιο πολυσυλλεκτική, την πιο σύγχρονη και την πιο ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης για το Δήμο Ξάνθης ιστορικά.
Είμαι περήφανος, που υπήρξα ο επικεφαλής και ο υποψήφιος Δήμαρχος αυτής της ομάδας.
Τους ευχαριστώ όλους, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά!!
Ο δικός μας αγώνας, δεν αφορούσε ποτέ μόνο ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα. Υπήρξε μία προσπάθεια να περιγράψουμε και να διεκδικήσουμε μία Ξάνθη ανοιχτή και όχι κλειστή, δημιουργική και όχι αδρανή, ελεύθερη και όχι ελεγχόμενη. Αυτή η προσπάθεια αποτελεί μεγάλη και σημαντική κληρονομιά και θα συνεχιστεί, ασχέτως αλλαγών ή διαφοροποιήσεων.
Το χρωστάμε στη συνείδηση και στις αξίες μας, το χρωστάμε στις χιλιάδες Ξανθιωτών που μας πίστεψαν. Το μέλλον της Ξάνθης μοιάζει ίσως αβέβαιο, όμως θα υπάρχει πάντα ζωντανή, ισχυρή και παρούσα η βούλησή μας να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ.
Σάββας Μελισσόπουλος