Συμφωνεί και ο Μ. Τσέπελης για το debaite

Σε συνέχεια των όσων έχουν ειπωθεί περί της διεξαγωγής μιας οργανωμένης προεκλογικής συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών Ξάνθης, σας επαναλαμβάνουμε τη θέση μας, την οποία έχουμε εκφράσει δημοσίως ότι δεν έχουμε καμία αντίρρηση αρκεί αυτή να διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες που διέπουν τη θεσμική διαδικασία.

 

Δυστυχώς παρατηρούμε ότι στόχος της συγκεκριμένης «πρωτοβουλίας» ήταν η επικοινωνιακή εκμετάλλευσή της, για προφανείς λόγους. Τούτο, φαίνεται και από το γεγονός ότι τίθενται εκ προοιμίου και οι όροι, σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της… όποιας ενέργειας.

 

Διαφεύγει σε κάποιους ότι μια δημοκρατική διαδικασία υποχρεώνει θεσμικούς (ακόμη και εν δυνάμει) φορείς να κάθονται σε ένα τραπέζι και μέσα από τον διάλογο να συναποφασίζουν.

Δεν πειράζει. Το υπενθυμίζουμε εμείς.

 

Παρά το απαιτητικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής, καθώς ετοιμαζόμαστε να τιμήσουμε την επέτειο από τη συμπλήρωση των 104ων ετών της Απελευθέρωσης της Ξάνθης, και ενώ το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού μας, είναι απολύτως πιεστικό καλώ όλους τους εκπροσώπους των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών της Ξάνθης να καταθέσουν την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν για να συναντηθούμε ώστε να συζητήσουμε για το debate που προτείνεται.

 

 

Με εκτίμηση

 

Μανώλης Τσέπελης