«Ξάνθη Αλλιώς»: Διαφορετική αντίληψη των προβλημάτων της Ξάνθης

 

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

 

Την ώρα που οι άλλοι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων της Ξάνθης «κυνηγούν» τον «σταυρό», ο υποψήφιος δήμαρχος  Στράτος Κοντός, επισκέφθηκε  την ανοιχτή πληγή της Ξάνθης, νυν ΠΡΟΚΕΚΑ και παλιά Σχολή της Αστυνομίας, προκειμένου να ενημερωθεί, αναγνωρίζοντας παράλληλα το έργο αυτών που προστατεύουν τους συνδημότες μας.

 

Δεν έχουμε πολιτική δέσμευση – δήλωση  – από τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό που να λέει ότι σαν δήμαρχος θα πιέσει τα αρμόδια υπουργεία να άρουν αυτήν την αδικία που γίνεται σε βάρος της πόλης και του νομού, δηλαδή να έχει κλείσει ένα σχολείο και στην θέση του να έρθει μία φυλακή, αλλά είμαστε πεπεισμένοι και θεωρείται δεδομένη η πίεση προς τα συναρμόδια υπουργεία να επανέλθει η λειτουργία της Αστυνομικής Σχολής.

 

Αξίζει δε να σημειωθεί πώς,  ανεξάρτητα από τις δηλώσεις του βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη ότι το άνοιγμα της Αστυνομικής Σχολής θεωρείτε «τετελεσμένο» και οσονούπω θα ανοίξει, αλλά εδώ και 4 χρόνια δεν ανοίγει.

 

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι σημαντικό ο δήμαρχος να σέβεται και να εκτιμά το έργο των αστυνομικών και να συνδράμει στο ύψος των δυνατοτήτων του στην απρόσκοπτη λειτουργία τους.

 

Αυτό έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος της Ξάνθης Στράτος Κοντός, ο οποίος επισκέφθηκε το ΠΡΟΚΕΚΑ, και ευχαρίστησε τους άνδρες της φρουράς που μεριμνούν για την ασφάλεια των Ξανθιωτών.

 

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο απερχόμενος δήμαρχος, δεν επισκέφθηκε ούτε μία φορά την αστυνομική σχολή, θαρρείς και δεν είναι συνδεδεμένη με την ζωή και την καθημερινότητα των Ξανθιωτών.

 

Το ξαναλέμε, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός, βλέπει αλλιώς την Ξάνθη.

 

Ποιο συγκεκριμένα σε σημείωμα η παράταξη «ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ» αναφέρει:

 

Επισκεφθήκαμε το ΠΡΟΚΕΚΑ Ξάνθης και συναντήσαμε τους αστυνομικούς και τους συνοριακούς φύλακες που υπηρετούν εκεί.

Καταρχάς, εκφράσαμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για την προστασία όλων μας, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας στο Δήμο μας ενώ επαναλάβαμε τη ρητή μας δέσμευση να παραμείνουμε δίπλα τους σε αυτό το δύσκολο έργο.

Αποτελεί, υποχρέωση μας να υποστηρίξουμε όσους προφυλάσσουν τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας την ευημερία τους και δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.