ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

 

Συμβαίνουν και στα καλλίτερα σπίτια. Βολές από την αντιπολίτευση στον Θ. Μίχογλου – Τον κατηγορούν για τρομοκρατία κατά των υπαλλήλων από την πλευρά του  και παράνομη χρήση υπηρεσιακού οχήματος

Κόλαφος η καταγγελία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δήμου Τοπείρου κατά του δημάρχου Θ. Μίχογλου, οι οποίες παρατάξεις, σε ανακοίνωση τους,  τον εγκαλούν για την κάκιστη συμπεριφορά του απέναντι στους δημοτικούς υπαλλήλους και την παράνομη χρήση υπηρεσιακού οχήματος για εξυπηρέτηση προσωπικών μετακινήσεων.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Ο Δήμος Τοπείρου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις εμμονές του Δημάρχου να μονοπωλούν την καθημερινότητα. Υπάλληλοι υπό τον φόβο της τρομοκρατίας στερούνται ενός φυσιολογικού εργασιακού χώρου, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για τις προσωπικές του μετακινήσεις, εκτός Δήμου Τοπείρου κι εκτός υπηρεσίας. Σε έναν Δήμο που μαστίζεται από την κινητικότητα εξαιτίας του ασταθούς χαρακτήρα της δημοτικής αρχής, η σύζυγος του πρώτου σε ψήφους δημοτικού συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης διώκεται από το Δήμαρχο προσωπικά για πολιτικούς λόγους, ενάντια σε κάθε λογική και νομιμότητα. Τρεις φορές ακυρώθηκε ως παράνομη η απόφαση του Δημάρχου να μετακινήσει την εν λόγω υπάλληλο κι όμως εκείνος εμμένει, τυφλωμένος από την ανάγκη του, να φιμώσει αντιδημοκρατικά, οποιονδήποτε θέτει εμπόδιο στην καταστροφή του Δήμου μας. Στον αγώνα για τη σωτηρία του Δήμου Τοπείρου θα είμαστε όλοι παρόντες, επιβάλλοντας τη νομιμότητα, χωρίς καμία προσωπική δίωξη να μπορεί να μας φοβίσει.

Ο επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης

«Όλοι μαζί για την αλλαγή»

 

 

Ο επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Πνοή»

 

 

 

 

Κηλικιώτης Άγγελος                                             Δαλάτσης Κωνσταντίνος