Δεύτερη ενημέρωση από το Γηροκομείο της καρδιάς μας και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Ο απολογισμός από την πώληση των λαχείων στα πλαίσια της λαχειοφόρου στην καλοκαιρινή εορτής του γηροκομείου την Τετάρτη 30 Αυγούστου έφτασε στο ποσό των εννιακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ (995,00€).

Είχαμε επισημάνει ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε ηλικιωμένους από οικισμούς του Δήμου Νέστου (Διαλεκτό, Εκλεκτό, Αβραμυλιά, Δαμασκηνιά) οι οποίοι έχουν χάσει το σπίτι και το βιος τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.

Υπολογίζαμε ότι αν είχαν πουληθεί όλα και τα 3.000 λαχεία του ενός ευρώ που θα διαθέταμε την βραδιά της Τετάρτης 30 Αυγούστου, θα βοηθήσουμε και εμείς με τη σειρά μας αγοράζοντας οικιακό εξοπλισμό και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης κατά τη διάρκεια της υποδοχής της φλόγας της «Αγάπης» στα πλαίσια της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία με το Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη, και συνεννοηθήκαμε μόλις τελειώσουν οι εκτιμήσεις των ζημιών και ανακοινωθούν οι δικαιούχοι, να μας υποδείξουνε οικογένειες ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που χρήζουν επιπλέον βοηθείας, ώστε να βοηθηθούν από το ποσό των λαχείων που θα διαθέσει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» και η φιλανθρωπική του επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης».

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

του Γηροκομείου της «καρδιάς» μας

«Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»

&

του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης