Κλείνει ο κύκλος των «χαμένων ποιητών; – πολιτικών;-» στην Ξάνθη;

ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΗΤΗΡΑΣ;

Σαφώς και δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία η υποψηφιότητα με την παράταξη του Μ. Τσέπελη, του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίου με την ΝΔ Δημήτρη Σαλτούρου.

Με βάση λοιπόν την πολιτική πορεία του Δ. Σαλτούρου, οι Ξανθιώτες καλούνται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, να ψηφίσουν τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , μετέπειτα υποψήφιο με την ΝΔ και σήμερα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον νυν δήμαρχο Μ. Τσέπελη.

Προφανώς ο πολιτικός Δ. Σαλτούρος, αγνοεί το γεγονός ότι οι δημοτικές εκλογές, δεν είναι μόνον πολιτική, αλλά είναι και θέμα κοινωνικής αντιμετώπισης των προσώπων που καλούνται να επιλύσουν καθημερινά θέματα των δημοτών, άγνωστο πεδίο  για έναν πρώην βουλευτή και πολιτευτή που έπαιξε ή προσπάθησε να παίξει ρόλο στα μεγάλα σαλόνια της πολιτικής.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν ότι ο πολιτικός Δ. Σαλτουρος, να προσπαθήσει να βρει πολιτική στέγη οπουδήποτε, αρκεί να ήταν μέσα στο παιγνίδι.

Θα πει κάποιος, από δήμαρχος κλητήρας;

Γιατί όχι, θα απαντούσε ο υποψήφιος με τον Μ. Τσέπελη και άλλωστε, ο Δ. Σαλτούρος με μία καθαρά πολιτική ανακοίνωση, είπε αυτό, που κατά την ταπεινή μας γνώμη δεν έπρεπε να πει. Ότι δηλαδή θα βάλλει την επιστημοσύνη του, το κύρος ενός πρώην βουλευτή κάτω από τις εντολές ενός δημάρχου, του Μ. Τσέπελη, που ενώ βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου τα 4 τελευταία χρόνια, γύρισε την πόλη της Ξάνθης μία εικοσαετία πίσω.

Προφανώς ο επιστήμων βουλευτής, μπροστά στο πολιτικό αλισβερίσι, αυτό δεν το είδε.

Διότι πώς να το κάνουμε. Άλλο βουλευτής, άλλο υποψήφιος βουλευτής με το κυβερνών κόμμα και άλλο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπό τις διαταγές του Μ. Τσέπελη, ο οποίος, μπροστά στην δική του πολιτική επιβίωση, δεν διστάζει, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, να κερδίσει τις εκλογές.

Σαφέστατά και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων η επόμενη μέρα των εκλογών και αν τις κερδίσει ο Μ. Τσέπελης.

Είναι βέβαιο ο Δ. Σαλτούρος κάπου θα βολευτεί, εκλεγεί δεν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Κάπου θα βολευτεί, κάπως θα τακτοποιηθεί.

Ο Μ. Τσέπελης, απέδειξε ότι  στηρίζει τους ανθρώπους του μέχρι κεραίας, έστω και στα όρια της νομιμότητας, πόσο μάλλον έναν άνθρωπο που θα προικίσει το ψηφοδέλτιό του, με την ταμπέλα του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, και πρώην πολιτευτή της ΝΔ, (άλλωστε τον Μ. Τσέπελη δεν τον ενδιαφέρουν τα κόμματα και τα χρώματα αρκεί, να κερδίσει τις εκλογές).