Τώρα όλοι μαζί μπορούμε

Την κοινή συμπόρευση της παράταξης του κ. Δημήτρη Δόντσου με την παράταξη «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων Αθανάσιου Κριτσίνη ανακοίνωσαν οι δύο άνδρες χθες το μεσημέρι σε κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών που βρίσκεται στη Γενισέα.

Η νέα κοινή παράταξη με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Κριτσίνη θα φέρει τον τίτλο «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε».

«Οι δύο παρατάξεις μας, έχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, να αφουγκραστούμε τους πολίτες να αφουγκραστούμε την κοινωνία και τις απαιτήσεις τους να τις κάνουμε πράξη» είπε στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Δημήτρης Δόντσος. Στην συνέχεια της ομιλίας του εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην συνεργασία των δύο παρατάξεων με κυριότερο αυτόν του 43%, μια ρύθμιση του νόμου η οποία όπως εξήγησε, θα μπορούσε να οδηγήσει σε Δήμαρχο μειοψηφίας. «Μπροστά σε αυτό το πολιτικό ενδεχόμενο έπρεπε σαν παράταξη να πάρουμε μια απόφαση και με αίσθημα ευθύνης κάναμε ένα βήμα μπροστά».

Ο κ. Κριτσίνης στην τοποθέτησή του ανέφερε:

Κυρίες και κύριοι

Αγαπητοί δημοσιογράφοι θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην πρώτη συνέντευξη τύπου του συνδυασμού μας και να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας.

Θα ήθελα να ξέρετε ότι εμείς ως παράταξη ΟΤΙ λέμε το κάνουμε πράξη.

Έτσι σήμερα θα κάνουμε πράξη το ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Και αυτό θα είναι προς το κοινό συμφέρον όλων των δημοτών μας.

Ως δημοτική παράταξη διανύσαμε πέντε χρόνια στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και είχαμε να κάνουμε πάντα εποικοδομητικές προτάσεις προς την διοίκηση του Δήμου. Προτάσεις που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας ή θα έλυναν χρόνια προβλήματα του τόπου.

Καμία πρότασή μας δεν υιοθετήθηκε από τον Δήμαρχο,

Ούτε μια

Φυσικά ότι ήταν προς το κοινό συμφέρον των δημοτών το υπερψηφίζαμε και δεν ασκήσαμε μικροπολιτική.

Με δεδομένο ότι η κατάσταση στον Δήμο Αβδήρων είναι στάσιμη τα τελευταία 9 χρόνια, ΑΚΟΥΣΑΜΕ τους πολίτες και ετοιμάσαμε μια δυνατή ομάδα στελεχών, για να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023

Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες που προέρχονται από την τοπική κοινωνία, επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιωτικούς και δημοσίους υπαλλήλους, αγρότες αλλά και επιχειρηματίες, που έχουν θέσει ΟΛΟΙ τους ως βασικό στόχο, την ανάπτυξη της περιοχής μας και την έξοδο από την στασιμότητα.

Κατά την διάρκεια της στελέχωσης του συνδυασμού μας, διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν στον τόπο μας και άλλες δυνάμεις, υπήρχαν συμπολίτες μας, με το ίδιο πάθος για δουλειά και προκοπή και με αυτούς προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή.

Ομολογώ ότι το να κάνουμε πράξη το «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία, αλλά έπειτα από μία σειρά προγραμματικών επαφών ανάμεσα σε στελέχη των δύο δημοτικών παρατάξεων, της δικής μας και του υποψήφιου Δημάρχου Αβδήρων κ. Δημήτρη Δόντσου, υιοθετήθηκε ένα κοινό πλαίσιο αρχών και στόχων με μόνο γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, και την δημιουργία ενός Δήμου που θα αποτελεί πρότυπο για κατοίκους και επισκέπτες.

Πρέπει εδώ να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στην προσπάθεια που θα κάνουμε για δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή με την έλευση νέων επενδύσεων στον τόπο μας.

Σήμερα οι δυο δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουμε την κοινή μας συμπόρευση στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, για τη διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου Αβδήρων.

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα…