Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» μίας ακόμη νέας συνδημότισσάς μας, της Χρυσαυγής Τριανταφυλλίδου.
Η  Χρυσαυγή γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1982, είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Σπούδασε γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο Α.Π.Θ και στο πανεπιστήμιο της Ρεμς στη Γαλλία και από το 2007 εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ξάνθης. Οι σπουδές της στο πολυπολιτισμικό περιβάλλον του εξωτερικού καθώς και η επί σειρά ετών εργασία σε σχολεία της πόλης μας, ενίσχυσαν το όραμά της για αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, κάτι το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να προσφέρουν στα κοινά της πόλης μας.
Από το 2021 βρίσκεται στην ενεργό εθελοντική δράση συμμετέχοντας στο ΔΣ του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξάνθης σε ρόλο ευθύνης και συνεχίζει για δεύτερη θητεία, ενώ παράλληλα έχει παρουσιάσει επιπλέον εθελοντικό έργο σε διάφορα δρώμενα της πόλης μας.
Με τη συμμετοχή της στα κοινά η Χρυσαυγή, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξάνθης, θέτει ως προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας σχετικά με τα θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη. Ταυτόχρονα την απασχολούν και ζητήματα μείζονος σημασίας όπως η ίδια δηλώνει, όπως η ισότητα των φύλων, το δικαίωμα έκφρασης των ατομικών ελευθεριών και η ισονομία!!
Με ιδιαίτερη χαρά συμπορεύομαι πλάι σε νέους ανθρώπους με πλούσιο βιογραφικό οι οποίοι αποτελούν πηγή έμπνευσης, όρεξης για δουλειά, δημιουργίας και αισιοδοξίας!!!
Μαζί οργανώνουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!!
Γεμάτοι ελπίδα ότι θα πετύχουμε όλοι μαζί τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο Ξάνθης, με ΕΡΓΑ όμως απο δω και μπρος και με βήματα σταθερά!!
Χρυσαυγή, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Καλωσορίζουμε στη μεγάλη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» τον Φώτη Βιλαδερη!!
Ο Φώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταυρούπολη Ξάνθης, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους.
Σπούδασε επιπλοξυλουργός στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ και μαθήτευσε από μικρός στο ξυλουργικό εργαστήρι του αείμνηστου Χαρίλαου Ανθόπουλου, το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα ο ίδιος στη Σταυρούπολη, ενώ παράλληλα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Ο Φώτης αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αυτοδιοικητικό στίβο και να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξή μας, γιατί όπως ο ίδιος δηλώνει θεωρεί χρέος του, ως ένας από τους λίγους νέους ανθρώπους που έχουν παραμείνει στην ορεινή περιοχή, να προσπαθήσει μαζί με  τους συνδημότες του να επιλύσει τα βασικά προβλήματα της και να βοηθήσει τον τόπο του και τον Δήμο Ξάνθης να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ!!
Ο Φώτης δεν εγκατέλειψε ποτέ τη Σταυρούπολη και σήμερα δηλώνει παρών!!
Φώτη καλώς ήρθες στην ΟΜΑΔΑ μας, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου!!
Καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε και
καλή μας επιτυχία!!
Προχωράμε μαζί για τον τόπο μας και τη μεγάλη αλλαγή για τον Δήμο Ξάνθης!!!
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα της Λίτσας Μιχαηλίδου με την μεγάλη μας δημοτική παράταξη. Η Λίτσα Μιχαηλίδου είναι καταξιωμένη δικηγόρος, ενεργό μέλος της κοινωνίας και επιθυμεί να αγωνιστεί για την ανάπτυξη του Δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας. Η συμπόρευση της Λίτσας με τον συνδυασμό <<ΜΠΡΟΣΤΑ>> μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. Λίτσα καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλούς και δημιουργικούς αγώνες να έχουμε.
Με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα με τη Δημοτική μας παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ» ενός ακόμη νέου συνδημότη μας, του Δημήτρη Τζιβαρτζίδη.
Ο Δημήτρης είναι 30 χρονών, ζει μόνιμα στην Ξάνθη, σπούδασε Χρηματοοικονομικά και Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων. Σήμερα εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας στο χώρο των Ασφαλειών, των Επενδύσεων και των Ακινήτων.
Ο Δημήτρης είναι ένας ενεργός και δραστήριος νέος, με κοινωνικά και πολιτιστικά ενδιαφέροντα, όντας για πολλά χρόνια εθελοντής αιμοδότης και έχοντας ασχοληθεί παλαιότερα ερασιτεχνικά και με τον αθλητισμό.
Επίσης, το 2019 ήταν υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Ξάνθης.
Με ιδιαίτερη χαρά πορεύομαι πλάι σε νέα άτομα με πλούσιο βιογραφικό και μαζί οργανώνουμε τα σχέδιά μας για μία Ξάνθη ασφαλέστερη, ποιοτικότερη και φιλικότερη προς όλους!! Οι νέοι μας ήταν, είναι και θα είναι πηγή έμπνευσης, όρεξης για δουλειά, δημιουργίας και αισιοδοξίας!!!
Γεμάτοι ελπίδα για τη τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ που έρχεται, θέλουμε να πάμε την Ξάνθη μας ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
Με ΕΡΓΑ όμως, όχι με λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις..
Δημήτρη, είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας, καλώς ήρθες στην ομάδα μας, καλό και νικηφόρο αγώνα να έχουμε!!
Σάββας Μελισσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης