H Sunlight Group συμβάλλει στην λειτουργική αναβάθμιση του Γυμνασίου Ν. Ολβίου Δήμου Τοπείρου

Με μεγάλη χαρά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τοπείρου αποδέχθηκε ομόφωνα την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 την προσφορά της εταιρείας Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας να ανακαινίσει και να αναβαθμίσει το σχολικό κτίριο που στεγάζει το Γυμνάσιο Νέου Όλβιου. Η προσφορά αυτή έρχεται σε συνέχεια δωρεάς τεχνολογικού εξοπλισμού (υπολογιστές, προτζέκτορες, εκτυπωτές, κλπ.) στο σχολείο που παραδόθηκε στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Η ελληνική πολυεθνική Sunlight Group δραστηριοποιείται στο Νέο Όλβιο Ν. Ξάνθης από το 1991. Λειτουργεί εκεί βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής μπαταριών για βιομηχανικά οχήματα και συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και απασχολεί χίλια περίπου άτομα, κατά βάση από την περιοχή μας.

Για περισσότερα από 30 χρόνια η Sunlight στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών. Για αυτή τη στήριξη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Λάμπρο Μπίσαλα, του οποίου προσωπική δέσμευση είναι η εσωτερική και εξωτερική ανακαίνιση του σχολείου, η ενεργειακή του αναβάθμιση, και η προσθήκη αθλητικών χώρων.

Ευχαριστούμε τη Sunlight Group που επενδύει στα παιδιά μας και το μέλλον τους.