Σάββας Μελισσόπουλος: Καλώς ήρθες Βασίλη

Με ανάρτηση του ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για όλους καλωσορίζει τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Β. Παπαδόπουλο  στο ψηφοδέλτιο όπου αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή να υποδέχομαστε στη μεγάλη ΔΗΜΟΤΙΚΗ μας ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, αλλά κυρίως ως έναν σημαντικό συνεργάτη τον γιατρό Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπήρξε και ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλους στις εκλογές του 2019 ανάμεσα σε όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών!!!

Ο Βασίλης είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα, με ασυμβίβαστο και δυναμικό χαρακτήρα και με άποψη και θέσεις τόσο για τα κοινωνικά, όσο και για τα αυτοδιοικητικά ζητήματα της πόλης και του Δήμου μας!!!

Η πρόωρη αποχώρησή του από τα δημοτικά συμβούλια, παρά το γεγονός ότι η σύντομη θητεία του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα των θέσεων και των απόψεών για σημαντικά ζητήματα της πόλης, παράλληλα δημιούργησε και ένα μεγάλο κενό το οποίο πιστεύω θα καλύψει απόλυτα την ερχόμενη δημαρχιακή περίοδο. Μέσα από μία μεγάλη και πλατιά συνεργασία και συμπόρευση πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που έχουν μόνο ένα σκοπό και στόχο, την πρόοδο και την ανάπτυξη της Ξάνθης μας!!!

Βασίλη, ευχόμαστε καλή συνεργασία και καλή επιτυχία στην προσπάθειά μας και βέβαια σε ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και την τιμή!!!

Σάββας Μελισσόπουλος

Στο ίδιο πνεύμα και ο συνυποψήφιος του Κ. Χατζημωυσιάδης ο οποίος και αυτός με ανάρτηση του καλωσορίζει τον γιατρό Β. Παπαδόπουλο στον συνδυασμό τους.

Καλώς ήρθες κύριε Βασίλη . Καλώς ήρθες αγωνιστή. Καλώς ήρθες γιατρέ μας. Με τον γιατρό γνωριστήκαμε το 2019 στης αυτοδιοικητικές εκλογές καθώς ήμασταν συνυποψήφιοι στην ίδια παράταξη. Πραγματικά δεν τον ήξερα ποιόν πριν άκουγα όμως από τον κόσμο τα καλύτερα. Και σιγά σιγά τον μάθαινα. Ότι άκουγα όλα ισχύουν. Μετά από ένα δημοτικό συμβούλιο ο κύριος Βασίλης παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και από την παράταξη. Μετά την σύμπραξη   ο κύριος Βασίλης ήταν κοντά σε αυτή την κίνηση και τώρα θα είναι μαζί μας υποψήφιος και τον ευχαριστούμε πολύ. Στον κ. Βασίλη θα μπορούσαμε να πούμε πολλά εγώ θα πω 3 πράγματα που γνώρισα στον κ. Βασίλη. Ήθος αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε. Κωνσταντίνος χατζημωυσιαδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σάββα μελλισοπουλο. Και ενεργός πολίτης.