Πού είναι κράτος;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Η Ροδόπη είναι μια ακριτική, ιδιαίτερα εθνικά ευαίσθητη Περιφέρεια της Πατρίδος μας! Είναι η μοναδική εκλογική Περιφέρεια της χώρας μας, που στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 αναδείχτηκε νικητής ο ΣΥΡΙΖΑ! Όπου εκλέχτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος της αριστεράς Φερχάτ Οζγκιούρ!

Όμως αυτή η εκλογική νίκη του κ. Φερχάτ Οζγκιούρ, δημιούργησε πολλά προβλήματα στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στον Δήμο Κομοτηνής, Ελένη Λαφτσή, έγραψε στο Facebook τα παρακάτω συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά:

«Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!

Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους ως βουλευτή στη Ροδόπη.

Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου.
Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!»!

Και ο αδαής ελληνικός λαός θα διερωτηθεί απορημένος! Συμβαίνουν αυτά στην Θράκη μας! Γίνεται παρέμβαση του Ερντογάν διά μέσω του Τούρκικου Προξενείου Κομοτηνής στην κεντρική πολιτική σκηνή της Ελλάδος;

Και οι ελληνικές κυβερνήσεις τι ακριβώς κάνουν; Τι ρόλο παίζουν στην τουρκοποίηση της Θράκης μας; Την αποτρέπουν, ή την ενισχύουν;

Όταν μάλιστα ο κ. Φερχάτ Οζγκιούρ, εντελώς ξεδιάντροπα, μετά την εκλογή του στη Βουλή των Ελλήνων, αντί να αμβλύνει την εθνική ταραχή που προκάλεσε με τις δηλώσεις της η κ. Ελένη Λαφτσή, θέλησε να δείξει σε όλους τους ισχυρούς του δεσμούς, τους μηχανισμούς που έχει με το Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής, συμμετέχοντας σε εκδήλωση, του κατηργημένου με απόφαση του Αρείου Πάγου “Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης” και με την παρουσία του Τούρκου Προξένου και ψευδομουφτή Κομοτηνής!

Πού είναι η ελληνική δικαιοσύνη να τους μπουζουριάσει όλους σε ένα κελί; Πού είναι η ελληνική Πολιτεία, πού επί δεκαετίες κάνει μεγάλες εκπτώσεις στην ανθελληνική προπαγάνδα των τουρκικών – παράνομων – Σωματείων στην Θράκη μας;

Υπάρχει στην Θράκη μας τουρκική μειονότητα; Πού βρίσκεσαι το  Αθηνοκεντρικό κράτος;