Το παραεμπόριο από τους αλλοδαπούς ανθεί και βασιλεύει

 

Σύλληψη αλλοδαπού για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

 

Δυστυχώς η πραγματικότητα έρχεται να υπενθυμίσει ότι οι αλλοδαποί δεν είναι μόνο εγκληματίες που ασχολούνται κατά κόρο με το δουλεμπόριο και τα ναρκωτικά αλλά είναι  πολίτες άλλων χωρών που σκοτώνουν και το υγιές εμπόριο της Χώρας. Ενώ  η πολιτεία σφυρίζει αδιάφορα και δεν παίρνει μέτρα προστασίας των μικρών κυρίως επιχειρήσεων που φυτοζωούν.

 

Η σύλληψη του αλλοδαπού σε χωριό του Έβρου, υπενθυμίζει ότι ενώ οι μικρές επιχειρήσεις στη Θράκη αιμορραγούν οι παράνομοι πωλητές τις αποτελειώνουν και σίγουρα δεν έχει να κάνει με κάποιον «φουκαρά» που ήθελε να βγάλει ένα κομμάτι ψωμί, αλλά με έναν ξένο άνθρωπο από μια ξένη χώρα που ήρθε να αποτελειώσει οικονομικό τον μικρό επαγγελματία που ήδη τραυμάτισαν βαριά οι Ελληνικές κυβερνήσεις λόγω … ανικανότητας.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

 

Συνελήφθη την 7-6-2023 το πρωί σε οικισμό του Έβρου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση συνολικά 2.540 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου, κολιέ κ.α.) στερούμενος της απαιτούμενης άδειας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης.