Έχουμε δει τους κάδους απορριμάτων εκτός από την κύρια αποστολή τους που είναι η συλλογή των απορριμάτων, να είναι χώροι όπου βρίσκει κανείς ένα πιάτο φαΐ αν δεν έχει στον ήλιο μοίρα απόρροια των μνημονίων για το … καλό μας, να γίνονται ιδιοκτησία Δροσεριτών για πολλούς και διαφόρους λόγους, να γίνονται κάδοι μεταφοράς πραγμάτων αντί για τα καλαθάκια των σούπερ μάρκετ, να βρίσκονται νεογέννητα μέσα τους γιατί οι “μανάδες” τους, δεν κατάλαβαν ότι είναι έγκυες και ενίοτε χώρος συγκέντρωσης τεμαχισμένων ανθρώπινων μελών. Όμως πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι κάδοι απορριμάτων μέχρι σήμερα δεν είχαν χρησιμοποιηθεί από την παιδεία.

Κακώς, γιατί η παιδεία, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί με αβέβαιο το μέλλων για τους μαθητές οι οποίοι όταν και αν τελειώσουν  την εκπαίδευση τους θα βρουν δουλειά. Άρα, μάλλον οι κάδοι απορριμάτων, βρήκαν την θέση τους.

Μία θέση έτσι όπως αρμόζει στους Έλληνες Πολίτες,  που επέτρεψαν με την ψήφο της σε πολιτικά μηδενικά  που κατάντησαν την εκπαίδευση για τα σκουπίδια και να παίζουν πολιτικά παιγνίδια σε βάρος της μαθητιώ σας νεολαίας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ XANTHIDAILY