Σκεπτικισμός στα στελέχη του Σ. Μελισσόπουλου

Είναι γεγονός ότι επικρατεί σκεπτικισμός στα στελέχη τη; Παράταξης του Σ. Μελισσόπουλου αναφορικά με την επίσημη δήλωση καθόδου του Οζάν Χουσείνογλου – γνωστού και ως Μάκη Καμπριολέ – πρώην υποψηφίου του Μ. Τσέπελη ,υποψήφιο με την παράταξη του Σ. Μελισσόπουλου .

Όπως αναφέρουν στελέχη του Σ. Μελισσόπουλου η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείτε πετυχημένη μεν γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να «σπάσει» τις ψήφους στο Δροσερό και να μην καρπωθεί το μεγαλύτερο ποσοστό  των ψήφων του Δροσερού, σύμφωνα με το προϋπάρχοντας τρόπο επιλογής των υποψηφίων από τον εν λόγω πληθυσμό ο Μ. Τσέπελης, που όλοι γνωρίζουν με ποιο τρόπο οι Δροσερίτες τον επέλεξαν για δήμαρχο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι παραμονές των εκλογών στον συγκεκριμένο οικισμό επικρατεί κάποιο είδος πλειστηριασμού για το ποιος θα επικρατήσει στο ιδιότυπο «παζάρι» προσπόρισης των ψήφων.

Είναι αλήθεια ότι προκάλεσε έκπληξη η υποψηφιότητα του κ. Χουσείνογλου, όχι μόνο στα στελέχη του Σ. Μελισσόπουλου, αλλά και στο τοπικό πολιτικό σκηνικό με δεδομένο ότι ο Σ. Μελισσόπουλςο δεν είναι της λογικής του ιδιότυπου «πλειστηριασμού» που επικρατεί στον οικισμό, παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών και θα περίμεναν πολλοί ότι ο εν λόγω υποψήφιος, θα επέλεγε κάποιον συνδυασμό που θα έχει την οικονομική άνεση να συμπεριφερθεί ανάλογα και με δεδομένη την θέση του επικεφαλής της παράταξης Σ. Μελισσόπουλου,  που είναι αντίθετος σε αυτές τις λογικές, προκαλεί εντύπωση και ερωτηματικά η προσχώρηση του εν λόγω υποψηφίου στην παράταξη του.

Μάλιστα, στις συνομιλίες μας με στελέχη του τοπικού πολιτικού σκηνικού αλλά και της παράταξης του,  εκτός από τον σκεπτικισμό ακολούθησαν χαμόγελα και απαντήσεις του τύπου «καλά ήρθε στην παράταξη, αλλά θα μείνει»;

Τι ακριβώς εννοούσαν δεν το γνωρίζουμε, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι κάτι παραπάνω από εμάς θα γνωρίζουν. Άλλωστε κοντός ψαλμός Αλληλούια.

Για πότε θα φτάσει ο Οκτώβριος, χαμπάρι δεν θα το πάρουμε και ας περιμένουμε τις εξελίξεις.

Α.Π.