Οι  πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Αυτή είναι μια από τις λίστες που έχουν όλοι και του καθενός είναι διαφορετική. Παρόλα αυτά, προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια κατάταξη με την οποία συμφωνούμε οι περισσότεροι. Ας δούμε λοιπόν ποια ήταν η πιο τυχερή και μπήκε στην κορυφή από όλον τον κόσμο.

MOZHDAH JAMALZADAH

Όταν η Mozhdah ήταν πολύ μικρή, η οικογένειά της τράπηκε σε φυγή από τον εμφύλιο πόλεμο στο Αφγανιστάν. Αποφάσισαν να εγκατασταθούν στον Καναδά, όπου ασχολήθηκε με τη μουσική. Η τραγουδίστρια έγινε γνωστή με το τραγούδι της Afghan Girl και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

29. ALICIA VIKANDER

Πανέμορφη και εξαιρετικά ταλαντούχα ταυτόχρονα. Δεν ξέρουν πολλοί ότι η σουηδέζα ηθοποιός ήταν κάποτε μπαλαρίνα. Η Alicia προτάθηκε υποψήφια για τη Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της στην ταινία Ex Machina και κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία The Danish Girl.

 

TARANEH ALIDOOSTI

Αν σας αρέσουν οι ταινίες της Μέσης Ανατολής, σίγουρα ξέρετε ποια είναι. Η Taraneh ψηφίστηκε ως η καλύτερη ιρανή ηθοποιός της τηλεόρασης για την τελευταία δεκαετία. Διακρίνεται εδώ και χρόνια για τις ικανότητές της στην υποκριτική και για την ομορφιά της.

NAOMI CAMPBELL

Το σώμα και το πρόσωπό της δεν συγκρίνονται. Η βρετανίδα μοντέλο πλησιάζει τα 50 αλλά συνεχίζει να προκαλεί εγκεφαλικά. Η Campbell παράλληλα με την καριέρα της στον χώρο της μόδας έχει καταφέρει επίσης να κάνει καριέρα και στην υποκριτική.

26. ANNE CURTIS

 

Σοβαρά φαίνεται για 32 ετών; Η φιλιππινεζο-αυστραλή Anne είναι ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια, συνθέτρια και VJ μαζί! Τα μάτια της σε υπνωτίζουν

MANUELA ARCURI

 

Όντως μοιάζει περισσότερο με πριγκίπισσα παρά με ηθοποιό. Ευτυχώς που εργάζεται και ως μοντέλο για να μπορούμε να θαυμάζουμε τα κάλλη της πιο συχνά. Η Manuela γεννήθηκε το 1977, αλλά το σώμα της διατηρείται άψογο.

RONDA ROUSEY

Η σκληρή δουλειά αποδίδει πάντα και η Ronda το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να πετύχεις όλα όσα έχει καταφέρει. Η αθλήτρια πολεμικών τεχνών είναι τελευταία στο επίκεντρο, κάτι που είναι ευνόητο αν σκεφτούμε τα τελευταία νέα γι’ αυτήν.

ELIZAVETA BOYARSKAYA

Η ρωσίδα ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου είναι προικισμένη με πολύ καλά γονίδια και σπουδαία ταλέντα. Μόλις τη δεις σε μαγνητίζει. Οι γονείς της έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι.

KATE UPTON

Όλοι ευχόμαστε ενδόμυχα να τη συναντήσουμε μια μέρα ή να βρεθούμε στη θέση της. Παρόλο που η αμερικανίδα μοντέλο είναι περισσότερο γνωστή για την εμφάνισή της στο τεύχος με τα μαγιό του Sports Illustrated, η Upton κατά καιρούς παίζει και σε ταινίες.

ADRIANA LIMA

Δεν είναι τυχαία άγγελος της Victoria Secret από το 1999. Η 38χρονη μητέρα έχει εντυπωσιακό σώμα και πρόσωπο που θα ζήλευαν πολλές, σε συνδυασμό με μια καταπληκτική προσωπικότητα. Θα μπορούσε να συνεχίσει να είναι μοντέλο για πάντα.

AMANDA CERNY

Αν ξέρετε τι είναι το Vine, τότε θα πρέπει να έχετε ξανακούσει το όνομά της. Η σταρ του Vine και του YouTube  δεν είναι μόνο γνωστή για το χιούμορ και τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για την εμφάνισή της. Η Cerny αξίζει την προσοχή που απολαμβάνει, έχει δουλέψει σκληρά για να την κερδίσει.

ASHLEY GRAHAM

Είναι σίγουρα το νούμερο ένα στον κόσμο plus size μοντέλο αυτή τη στιγμή. Η Ashley είναι επίσης το πρώτο plus size μοντέλο που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του τεύχους με τα μαγιό του Sports Illustrated και σε εξώφυλλα του Vogue.

ANGELINA JOLIE

MARGOT ROBBIE

Η συνεργάτης του Joker στο έγκλημα ή η καυτή παρουσία από τη σειρά ο Λύκος της Wall Street; Όπως κι αν το δείτε, είναι το ίδιο πρόσωπο. Η αυστραλή ηθοποιός έγινε διάσημη λίγο αφότου μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου κλέβει καρδιές.

TAYLOR HILL

Supermodel ή όχι, έχει όλα όσα μπορεί να θέλει κανείς. Μην αναζητήσετε φωτογραφίες της, γιατί αν αρχίσετε να το κάνετε, δεν θα ξεκολλήσετε από την οθόνη. Είναι ένας άγγελος τόσο στην πασαρέλα, όσο και στην πραγματική ζωή.