Σαφέστατα και η βραδιά ήταν της Μαίρης Τσιακίρογλου αλλά, ο Στράτος Κοντός δεν πέρασε απαρατήρητος

ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ανεπιτήδευτα, λιτά, ο Στράτος Κοντός παραβρέθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της υποψηφίου βουλευτού της Ξάνθης με την ΝΔ καλεσμένος από την ίδια, για να της ευχηθεί καλό αγώνα.

Ίσως ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του υποψηφίου δημάρχου και συγκέντρωσε πάνω του τα βλέμματα των παρισταμένων.

Επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, φωτογραφήθηκε με τον νυν αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ζερενίδη όπου για αρκετή ώρα συνομίλησαν. Όταν μάλιστα ρωτήσαμε τον Γ. Ζερενίδη τι να γράψουμε για αυτήν την συνάντηση, η απάντηση του ήταν λιτή. «Γράψε ότι θέλεις» κάτι που σίγουρα έχει να κάνει με όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό περί σύμπλευσης με τον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό.

Αυτό και μόνο το γεγονός, δείχνει ότι ο Μ. Τσέπελης αιμορραγεί από τα δυνατά του στελέχη και επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός, οτι  μέσα από τον φιλικό του τύπο ανακοίνωσε κάποιες υποψηφιότητες.

Ένα άλλο σημείο άξιο αναφοράς που πρέπει να σταθούμε, είναι η κοινή φωτογραφία με τον Μπόζ Ραμαδάν  πρώην δημοτικό σύμβουλο Ξάνθης, πρώτο σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Η παρουσία του Στράτου Κοντού και η θερμή υποδοχή που έτυχε από τον κόσμο, δείχνει τον δρόμο στα αυτοδιοικητικά πράγματα στην Ξάνθη, με ορίζοντας τις εκλογές του Οκτωβρίου.