Πολύνεκρο τροχαίο & βαριά τραυματίες στην Εγνατία Οδό – Μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με θανάσιμο τραυματισμό

Υπέκυψε στα τραύματά του ο 46χρονος οδηγός του Corsa κατά τη διάρκεια του χειρουργείου στο νοσοκομείο – Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και τα οχήματα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών

Ανείπωτη τραγωδία σήμερα Μ. Σάββατο.  Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για 5 ανθρώπους ένας εκ των οποίων κάτοικος Αλεξανδρούπολης που επέστρεφε από τη δουλειά του στην Κομοτηνή.

Σοβαρό τροχαίο με βαριά τραυματίες συνέβη το πρωί του Σαββάτου λίγο πριν τον κόμβο της Μέστης. Ένα AUDI Station wagon με 10 παράτυπους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα (Opel Corsa).

Υπάρχουν τουλάχιστον 5 νεκροί – Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και τα οχήματα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών .

O οδηγός που επέβαινε σε λευκό Opel Corsa επέστρεφε από την Κομοτηνή προς την Αλεξανδρούπολη και μεταφέρθηκε  πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο ΠΓΝΑ όπου και δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Στο σημείο μετέβησαν  άμεσα ασθενοφόρα, αλλά και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρουπόλεως και Κομοτηνής. Στο σημείο βρέθηκε επίσης η Αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας – Μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με θανάσιμο τραυματισμό

Σήμερα   (15-4-2023)   πρωινές   ώρες,   εντός   του   οικισμού   Μάκρης Αλεξανδρούπολης,   αστυνομικοί   του   Τμήματος   Τροχαίας Αλεξανδρούπολης   πραγματοποίησαν   σήμα   στάσης   σε   Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως  συνέχισε   την  πορεία του,  αναπτύσσοντας   ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Στη   συνέχεια   το   όχημα   εντοπίσθηκε   να   έχει   εισέλθει   στο   αντίθετο ρεύμα της  Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης  – Κομοτηνής και να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από   το   ατύχημα   τραυματίσθηκαν   θανάσιμα   ο   46χρονος   ημεδαπός οδηγός   του   Ι.Χ.Ε   αυτοκινήτου   και   ο   αλλοδαπός  οδηγός   του   έτερου οχήματος,   ο   οποίος   όπως   διαπιστώθηκε   μετέφερε   παράνομα   στην ενδοχώρα   δέκα   (10)   μη   νόμιμους   μετανάστες,   από   τους   οποίους υπήρξε   θανάσιμος   τραυματισμός   των   τεσσάρων   και   τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

e-evros.gr