«Great brands for Everyday»

Ο Όμιλος Σαράντη στοχεύει στην ολιστική κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών μέσω του διευρυμένου χαρτοφυλακίου των προϊόντων του.

 

Ο Όμιλος Σαράντη από το 1964, μέσα από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, καλύπτει ολιστικά τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας απλές και ποιοτικές λύσεις που κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη, προσφέρουν βιώσιμη αξία και φροντίδα. Παράλληλα, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό και συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα του, επιδιώκοντας την πρόοδο και την υπεροχή, καθώς εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες προσωπικής περιποίησης και υγιεινής των καταναλωτών, ενώ ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αξίες, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από την αξιοποίηση φυσικών συστατικών στα προϊόντα του.

 

 

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος Σαράντη μας συστήνει τα «Great brands for Everyday», μια γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος που έχουν σκοπό να ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση των σύγχρονων γυναικών και να τις βοηθήσουν να αποδράσουν από την απαιτητική καθημερινότητα, μεταμορφώνοντάς την σε έναν κόσμο περιποίησης, χαλάρωσης και άνεσης. Στα «Great brands for Everyday» ανήκουν τα Bioten, Noxzema, Orzene και η μάρκα διανομής από τον ιταλικό Οίκο Sodalis, Tesori D’ Oriente.