AVIN Χαραλαμπίδη. Εμπιστοσύνη, εξυπηρέτηση, λογικές τιμές

Ο Κ. Χαραλαμπίδης υποδέχεται τους Ξανθιώτες στις νέες εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου πρατήριο καυσίμων στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας.

Η πολυετής παρουσία στον χώρο των καυσίμων είναι η εγγύηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρεία Χαραλαμπίδης, με πολυετή εμπειρία  στον τομέα των καυσίμων, καλωσορίζει τους φίλους της και όλους τους πολίτες, σε έναν ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο σταθμό αυτοκινήτων στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Καβάλας, συνεχίζοντας σταθερά να παρέχει κορυφαίας  ποιότητας καύσιμα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Ένα πρατήριο υγρών καυσίμων και υγραερίου κίνησης με πρωτοποριακές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο. Με εξυπηρέτηση που ανάλογη δεν θα βρείτε αλλού.

Ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ Espessionist και φρέσκα σνακς, και να κάνετε τα ψώνια σας στο Mini market (προϊόντα καπνού, αναψυκτικά, ποτά, ποικιλία συσκευασμένων σνακς) του καταστήματος όπως φυσικά και αγορά λιπαντικών για κάθε τύπο οχήματος και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Αποκτήστε σήμερα την κάρτα Avin Κερδίζω και επωφεληθείτε των ειδικών προσφορών σε καύσιμα, λιπαντικά και είδη αυτοκινήτου.

Και όσο για το πετρέλαιο θέρμανσης απλά τηλεφωνείτε  στο 25410-67933 και εξασφαλίστε πετρέλαιο θέρμανσης υψηλής ποιότητας στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Θα πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα η εμπειρία του πατρός Χαραλαμπίδη, του Νίκου, ο οποίος μετά από την πολύχρονη παρουσία του στην εμπορία καυσίμων και ελαιολιπαντικών είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες των πελατών του καθώς και των καταναλωτών – σε ήδη καυσίμων οικιακής κατανάλωσης.
Ο ίδιος απλά εγγυάται για την ποιότητα και την τιμή των καυσίμων και φυσικά την άψογη εξυπηρέτηση.