Isoline Ξάνθης θετικό το 2022 και αισιόδοξο το 2023

Ικανοποιητικά είναι τα στοιχεία για το 2022 σύμφωνα με τον διευθυντή της isoline Ξάνθης Βλάση Παμπορίδη όπου ήταν μία πολύ καλή και πετυχημένη χρονιά.

Οι συνεργασίες της isoline  Ξάνθης με προμηθευτές παγκόσμιας εμβέλειας και τα εξειδικευμένα προϊόντα που διαχειρίζεται, βρήκαν την απαιτούμενη ανταπόκριση από τις άλλες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις της ΑΜΘ και φυσικά η άψογη συνεργασία με τους μηχανικούς και τους τεχνίτες της περιοχής.

Η isoline Ξάνθης, εκτός από την μεγάλη γκάμα υλικών ειδικών εφαρμογών, παρέχει την απαραίτητη τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει με την πολυετή παρουσία της στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ισχυροποιώντας την θέση της στην αγορά της Βορείου Ελλάδος.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της, η ανάπτυξη του δικού της δικτύου διανομών την καθιστούν ανταγωνιστική έναντι των άλλων εταιρειών παρεμφερών υλικών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συμπλήρωση της γκάμας των μονωτικών υλικών, με ειδικά οικοδομικά υλικά, την έχουν ενδυναμώσει στην αγορά.

Ο Βλάσης Παμπορίδης βλέπει με αισιοδοξία το 2023, αφου αυτήν την μικρή εποχιακή ανάπαυλα, οργανώνει την εταιρεία που διευθύνει, εκπαιδεύει το νέο προσωπικό και συντηρεί όπως είναι φυσικό τις συνεργαζόμενες ομοειδής εταιρείες της Βορείου Ελλάδος, έχοντας την αποκλειστικότητα σε μία γκάμα ανταγωνιστικών ειδικών μονοτικών υλικών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο διευθυντής της isoline Ξάνθης, κατά την διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης ανάπαυλας, «όργωσε» την Ευρώπη προκειμένου να ολοκληρώσει την έρευνα αγοράς προς το συμφαίρων των πελατών της.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά, από το Πάσχα και μετά, περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις τους πελάτες που στηρίζουν τα βήματα της εταιρείας.

Η isoline Ξάνθης είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μπορεί και θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες της.

Να ευχηθούμε στην isoline Ξάνθης να συνεχίσει την ανοδική πορεία της και να είναι το σημείο αναφοράς στον κλάδο της, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.