Οι Αστυνομικοί της Ξάνθης, παρόντες  και στο κοινωνικό καθήκον

Με ανακοίνωση του ΔΣ των συνδικαλιστών της Αστυνομίας Ξάνθης που το υπογράφουν ο πρόεδρος Γουναρίδης Ν. και ο Γεν. Γραμματέας Δροσίδης Παναγιώτης, μας ενημερώνουν ότι επισκέφθηκαν την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου και έδωσαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται και παράλληλα αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι στηρίζουν με την σειρά τους, τον αγώνα του νοσηλευτικού προσωπικού.

Σαφώς και από τους αστυνομικούς της Ξάνθης δεν χρειάζονται συμβολικές κινήσεις γιατί απλούστατα, καθημερινά και ακόμα με κίνδυνο της ζωής τους στηρίζουν την κοινωνία, στηρίζουν τον άνθρωπο.

Ειδικά οι αστυνομικοί της Ξάνθης, άσχετα αν μεταξύ τους κάποιοι, νεαροί κυρίως, συνάδελφοι τους,  μερικές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα, η ουσία είναι ότι στέκονται στο πλευρό των Ξανθιωτών παρά το επίπονο, δύσκολο και πολύπλευρο έργο τους.

Για αυτό λοιπόν η Ξάνθη τους ευχαριστεί, για τον ατέρμονο αγώνα και την προσπάθειά τους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ, ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των συνδικαλιστών της Αστυνομίας:

Την 2-1-2023 και πρωινές ώρες, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης βρέθηκε στην παιδιατρική κλινική του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης προκειμένου μοιράσει, όπως κάθε χρόνο, δώρα στα νοσηλευόμενα παιδάκια αλλά και να ευχηθεί υπομονή και δύναμη στο δύσκολο έργο του νοσηλευτικού προσωπικού.

Με χαρά το προσωπικό της κλινικής αποδέχθηκε την προσφορά μας και αντευχήθηκε κουράγιο κι υπομονή στο έργο που επιτελούμε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ