Να συγχαρούμε την Ελεάνα Μίχογλου, κόρη του Θωμά, δημάρχου Τοπείρου για το δεύτερο πτυχίο της.

Εννοείται ότι ο γονιός είναι τριπλά ευτυχισμένος για την επιτυχία της κόρης.

Αφορμή για αυτό το άρθρο το έδωσε η ανάρτηση της Ελεάνας και όταν ζητήσαμε συμπληρωματικά στοιχεία από τον πατέρα Θ. Μίχογλου μας είπε γεμάτος συγκίνηση και περηφάνεια. «Είναι το δεύτερο πτυχίο αυτό. Το πρώτο είναι της Φυσικής Αγωγής και τώρα από το οικονομικό της Καβάλας.

Εμείς απλά να πούμε ένα μπράβο στην κόρη και να συγχαρούμε τους γονείς που βγάζουν παιδιά στην κοινωνία και που έχουν μάθει να αγωνίζονται. Εύγε.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ελεάνας Μίχογλου:

Ο χρήστης Eleana Mixoglou είναι με τους Thomas Michoglou και Giannis Laskaridis στην τοποθεσία ΔΙΠΑΕ Πανεπιστημιούπολη Καβαλας.

Άλλο ένα πτυχίο με μεγάλη συγκίνηση , έχοντας δίπλα μου εκτός από τους γονείς μου που με στηρίζουν πάντα , το μωρό μου και τον άντρα μου ! Όσα πτυχία  και να καταφέρω το μεγαλύτερο Πτυχίο μου θα είσαι εσυ παιδάκι μας ! Σας ευχαριστώ  πολύ για τη στήριξη σας όλο αυτό το καιρό και σας αγαπώ πολύ ! Επίσης ,  θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους καθηγητες μου που με τη συμβολή τους και τη καθοδήγηση τους όλα αυτά τα Χρόνια με οδήγησαν στην εκπλήρωση και αυτού  του τίτλου σπουδών! #keepgoning #?‍?Graduation #educationpower #motherpower?????