Ο Ιγιαννίδης Στέφανος υπεύθυνος των κοιμητηρίων Ξάνθης

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΑΒΑΤΟ» ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ;

Όλοι γνωρίζουν ότι το κακό στα κοιμητήρια της Ξάνθης παράγινε.

Νεαροί Ρωμά από τον κοντινό οικισμό του Δροσερού, επιτίθενται σε ανυπεράσπιστές γυναίκες με σκοπό να τις κλέψουν και η περιοχή του κοιμητηρίων της Ξάνθης, μετά το Δροσερό που από όλους χαρακτηρίζεται «άβατο», λόγο απουσίας της Αστυνομίας και η περιοχή των κοιμητηρίων κατάντησε, ειδικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω της κακουργηματικής και ανήθικης συμπεριφοράς των νεαρών Δροσεριτών, «άβατο» για τους πιστούς και τεθλιμμένους συγγενείς οι οποίοι απλά θέλουν να τιμήσουν τους νεκρούς συγγενείς και τίποτε άλλο.

Οι οποίοι νεαροί Δροσερίτες ναι μεν συλλαμβάνονται, αλλά επειδή προφανώς είναι ανήλικοι, την επομένη βρίσκονται εκτός των σωφρονιστικών καταστημάτων και απλά συνεχίζουν την δράση τους.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία τα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών στα κοιμητήρια έχουν πολλαπλασιαστεί υπέρμετρα και η απουσία συντονισμού των θεμάτων ασφαλείας στα κοιμητήρια, η λεηλασία των ζωντανών και των νεκρών, συνεχίζεται αβασάνιστα από τα ανθρώπινα όντα της περιοχής του Δροσερού, που δεν σέβονται ούτε τους ζωντανούς αλλά ούτε και τους νεκρούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φαινόμενα κλοπών και βανδαλισμών στα νεκροταφεία είναι διαχρονικά.

Με αυτό το σκεπτικό και μετά τις πολλές καταγγελίες που δέχτηκε ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης ανέθεσε αυτήν την ευθύνη στον Αντιδήμαρχο των υποδομών Ιγιαννίδη Στέφανο στην προσπάθεια να εξαλειφθεί το κακό που παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις κάθε λίγο και λιγάκι.

Πληροφορούμεθα ότι ο δήμαρχος θα δώσει τα απαραίτητα κονδύλια για εξοπλισμό και ενίσχυση της ιδιωτικής αστυνόμευσης για να «σπάσει» το άβατο των κοιμητηρίων.

Ακολουθεί η απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Μ. Τσέπελη.

Ανάθεση καθηκόντων: Στον Ιγιαννίδη Στέφανου του Φιλίππου, ως Αντιδήμαρχο Συντηρήσεων Υποδομών, Ηλεκτρομηχανολογικού και Κοιμητηρίων.