ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ

Ποιος αντικαθιστά τον έντιμο Σταματιάδη στο Κέντρο Κοινωνικής προστασίας;

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΝΕΤΑΙ

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα αντικαταστήσει τον έντιμο Σ. Σταματιάδη στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Ξάνθης θα είναι ο Αφεντούλης Τσακιρίδης (ο αγώνας τώρα δικαιώνεται).

Και όταν λέμε έντιμος το εννοούμε και όταν μάλιστα επιμείναμε στην πίεση μας για τις πληροφορίες που είχαμε κατ αποκλειστικότητα ότι οι λόγοι της παραίτησης του έχουν να κάνουν με την κακή στάση του δήμου Ξάνθης απέναντι στον επαγγελματία που του οφείλει χρήματα και δεν του τα δίνει, ο Σταμάτης Σταματιάδης επιβεβαίωσε εν μέρει τις πληροφορίες μας ότι δηλαδή, ενώ ο δήμος Ξάνθης δεσμεύθηκε ότι θα πληρώσει τα πετρέλαια που χορηγήθηκαν από τον εν λόγο επαγγελματία στους παιδικούς σταθμούς, δεν το έπραξε με αποτέλεσμα να εκτεθεί ο ίδιος γιατί ο δήμαρχος του είπε να καλέσει τον επαγγελματία για να πληρωθεί, αλλά κατά την προσφιλή τακτική του Μ. Τσέπελη, «άδειασε» και τον ίδιο αλλά και τον επαγγελματία.

Αυτό όπως είναι λογικό προκάλεσε και την παραίτηση του διότι ο Σ. Σταματιάδης ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του προέδρου του οργανισμού για να προσφέρει και όταν είδε ότι δεν του επιτρέπουν με πολιτικά προσκόμματα να προσφαόρει, απλά και πολιτικά έντιμα παραιτήθηκε. Του αξίζουν συγχαρητήρια.

Όσο για τον πρώην σύμβουλο της «Αγάπης για την Ξάνθη μας» Αφεντούλη Τσακιρίδη που σύμφωνα με πληροφορίες μας προαλείφεται για την θέση του Προέδρου στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ξάνθης, μάλλον ο αγώνας του τώρα δικαιώνεται