Πετυχημένη η αιμοδοσία στην Σμύνθη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Γ. ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης Γ. Παπαχρόνης ευχαριστεί τους εθελοντές αιμοδότες του δήμου Μύκης, τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Μύκης Ντεληχουσείν Ριτβάν.

Επιτέλους επανερχόμαστε στην κανονικότητα και στην καθημερινότητά μας. Μετά από πολύ καιρό και πάλι διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Σμίνθη, την έδρα του Δήμου Μύκης. Ο κορονοιός θα είναι μια κακή ανάμνηση -η οποία βεβαίως έχει και θα έχει αφήσει βαθιά αποτυπώματα…αλλά ΄η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται.

Ευχαριστούμε τους σαράντα δύο (42) εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν από τους οποίους καταφέρανε τελικά να αιμοδοτήσουνε  οι τριάντα επτά (37).

Ευχαριστούμε τα καταπληκτικά κορίτσια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμους Μύκης στη Σμίνθη, την Χατιτζέ, τη Λειλά, την Φατμά και τη Στέλλα για την υποδοχή τους, την άψογη διοργάνωσή τους και τα κεράσματά τους.

Ευχαριστούμε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του ΕΠΑΛ Γλαύκης για στη συμμετοχή τους και τον διευθυντή τους τον κ. Ιωάννη Μπουσνάκη για τις διευκολύνσεις που τους παρείχε.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Μύκης κ. Χουσείν Ντελή Ριτβάν, και τους αντιδημάρχους του κ. Χικμέτ Καλεντζή, κ. Εργκιούλ Αγγούσογλου, κ. Γιουκσέλ Γέντς Μπασιά και τον Ειδικό Συνεργάτη του κ. Ερτάν Ιμάμ για τη θερμή φιλοξενία τους και για την από κοινού  αιμοδότησή τους μαζί με τους συνδημότες τους και τη νεολαία του Δήμου τους.

Ευχαριστούμε και τα κορίτσια της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, την γιατρό μας κ. Βίκυ Ρεκάρη και τον οδηγό τους για τον επαγγελματισμό τους.

Ευχαριστούμε τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας για την συνεχή συμπαράστασή  τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας  στην  Σμίνθη το φθινόπωρο, πιθανότατα σε μια απογευματινή αιμοδοσία ώστε να δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν και όσοι εργάζονται τα πρωινά.