Σίγουρα η ανάρτηση του συμπολίτη μας, δεν κρύβει μόνο την φιλότιμη προσπάθεια του Ασκαρίδη για καθαρούς και μη επικίνδυνους για την δημόσια υγεία  κάδους  απορριμμάτων,  λόγω βρωμιάς, σίγουρα κρύβει και επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το ρητό που λέει ότι η Ξάνθη με τα χίλια χρώματα, με ευθύνη του αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Μπαντάκ έχει μετατραπεί σε Ξάνθη η πόλη με τα χίλια “αρώματα”.
Είδε και απόειδε ο στενός συνεργάτης του δημάρχου ότι ο συνάδελφός του και ομοτράπεζος αντιδήμαρχος καθαριότητας, τον γράφει κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αποφάσισε να καθαρίζει τον κάδο για να μη “σκάσει” και καμμιά χολέρα πιασμένη χέρι με χέρι με τον κωρονοιό καλοκαιριάτικα.
Μπορεί να μην συμβαίνει αυτό που περιγράψαμε, αλλά σίγουρα κάτι παίζει και δεν είναι στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας.
Με λίγα λόγια ο κ. Ασκαρίδης θα είπε στον κ. Μπαντάκ να στείλει το όχημα που απολυμαίνει και καθαρίζει τους κάδους γιατί προφανώς έγινε ρεζίλι στην γειτονιά, ο Μπαντάκ τον “έγραψε” και αποφάσισε ο κ. Ασκαρίδης να δώσει το “καλό παράδειγμα”. Ζόρι που το είχε θα μου πει κάποιος αλλά συμβαίνει και αυτό ακόμη και στις καλλίτερες κυβερνήσεις.
Δηλαδή να μην μιλιούνται μεταξύ τους οι υπουργοί πόσο μάλλον στον δήμο Ξάνθης οι πρόεδροι και οι αντιδήμαρχοι.
Είναι βέβαιο ότι οκ. Ασκαρίδης δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον κ. Μπαντάκ –  άλλωστε ποιος μπορεί εκτός από τον Μ. Τσέπελι – και για να μην του έχει και καμμιά υποχρέωση πήρε και καθάρισε τον κάδο απορριμμάτων.
Συμβαίνει και στα καλλίτερα σπίτια.
Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο κ. Ασκαρίδης είναι φύση “καλό παιδί” οπότε προτίμησε αυτός να προστατεύσει την δημόσια υγεία παρά να υποχρεωθεί στον Μπατάκ.
Διαβάστε την ανάρτηση του συμπολίτη μας στο facebook 
7 ώρ. 
Σήμερα καθώς ανέβαινα την 40 εκκλησιων είδα τον Ηλία ασκαριδη να πλένει τους κάδους με το λάστιχο του σπιτιού του!!!και καθώς το χαιρέτησα μου είπε όπως και μεις έτσι και αυτοί θέλουν το μπάνιο τους!!!ενα μεγάλο μπραβο !!