Είδαμε μπλε το ρολόι για τον … ζαχαρώδη διαβήτη. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται

Το ρολόι της Ξάνθης και η Γενική Γραμματέας του δήμου Ξάνθης κ. Ψωμά φιγουράρει κάτω από το … μπλε φωτισμένο ρολόι του δήμου Ξάνθης  και η πρώτη σκέψη είναι πόσο θέατρο μπορεί να κρύβει μία πολιτική ομάδα που έχει σαν πρόσημο τις απευθείας αναθέσεις, τα ταξίδια στην Αθήνα και στις απαντήσεις – έλεγχο της αντιπολίτευσης – χωρίς ουσία και φυσικά στην επωδό. αυτοί είμαστε. έτσι κυβερνούμε και αν σας αρέσει.

Με λίγα λόγια δια της Γενικής Γραμματέως του δήμου Ξάνθης πληροφορηθήκαμε μέσω Facebook  ότι το ρολόι της κεντρικής πλατείας, φωτίστηκε μπλε για χάρη της εκστρατείας ενημέρωσης για το ζαχαρώδη διαβήτη.

Με λίγα λόγια, ο δήμος Ξάνθης δια της Γενικής του Γραμματέως,  ξύπνησε σήμερα το πρωί, φώτισε το ρολόι μπλε και ο κοσμάκης πίστεψε ότι η δημοτική αρχή ενδιαφέρετε για την ενημέρωση και προστασία των δημοτών ενάντια στον ζαχαρώδη διαβήτη.

Με λίγα λόγια, όλη την χρονιά, μέσα από τα σχολεία, μέσα από ημερίδες και μέσα από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δημοτική αρχή  φρόντισε να ενημερώσει τους συνδημότες μας για τον ζαχαρώδη διαβήτη και σήμερα, ήρθε το επιστέγασμα μέσω της ανάρτησης στο facebbook ότι τελικά ο δήμος Ξάνθης νοιάστηκε για το αν πάσχουν και αν είναι ενημερωμένοι οι δημότες σχετικά με τον ζαχαρώδη διαβήτη.

Το πιστεύτε;

Εάν ναι… Προφανώς εμείς είμαστε λάθος.

Αλήθεια, οι διοικούντες τον τόπο, πότε θα αντιληφθούν ότι με το φαίνεστε δεν παράγεται έργο και δεν «τουμπάρονται» οι δημότες;