Γραφεία συνεδριάσεων: Φτιάχνοντας το τέλειο meeting room!

https://eshop.dromeas.gr/img/c/29_2.jpg

Τα γραφεία συνεδριάσεων είναι το κυρίαρχο στοιχείο στα meeting rooms, τα οποία φιλοξενούν τις μεγάλες συζητήσεις για την εταιρεία και τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού.

Πρόκειται για νευραλγικούς χώρους στους οποίους λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, υποδέχονται οι νέοι πελάτες, υποψήφιοι συνεργάτες και διεξάγονται σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Δες πως θα σχεδιάσεις το κατάλληλο meeting room στον εταιρεία σου:

Κλασσικός σχηματισμός

Τα γραφεία συνεδριάσεων βασίζονται σε μία πολύ απλή αρχιτεκτονική δομή. Αυτό που γίνεται ουσιαστικά είναι να τοποθετηθούν γραφεία με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που όλοι έχουν οπτική επαφή και μπορούν να συμμετέχουν. Στους μεγάλους χώρους γίνεται ένα τετράγωνο, ενώ στους μικρούς επιλέγεται η λογική του μεγάλου ορθογώνιου γραφείου, όπου στις κορυφαίες κάθονται οι κεντρική ομιλητές και οι ιδιοκτήτες.

Αίθουσα συνεδριάσεων

Κάποια meeting rooms σχεδιάζονται με συνεδριακά τραπέζια, ακολουθώντας τη λογική της «στρογγυλής τραπέζης». Πρόκειται για έναν σχεδιασμό που ενισχύει τη συζήτηση και την παρουσίαση, όμως δεν προσφέρει απαραίτητα πολλές θέσεις. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εξαρτάται καθαρά από το πόσα άτομα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις. Ακόμα και οι εκπαιδεύσεις μπορούν να γίνουν κανονικά. Η επιλογή του στρογγυλού τραπεζιού γίνεται καθαρά από τον χώρο.

Περιβάλλον

Ανεξάρτητα από το γραφείο, το περιβάλλον του meeting room πρέπει να είναι επαγγελματικό, ουδέτερο και να προδιαθέτει θετικά. Επίλεξε ένα χρώμα για τους τοίχους που δεν είναι έντονο, ούτε πνίγει και προσφέρει την αίσθηση της φυσικότητας στα έπιπλα. Μπορεί να υπάρχει ακόμα ένας πίνακας ή ένα γλυπτό μέσα, χωρίς όμως να είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα και λειτουργεί ως στοιχείο απόσπασης της προσοχής.

Καρέκλες συνεδρίου

https://eshop.dromeas.gr/img/c/23_2.jpg

Οι καρέκλες συνεδρίου είναι ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο στη διαρρύθμιση ενός λειτουργικού meeting room. Τα καθίσματα θα πρέπει να είναι άνετα και φυσικά να προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης των θέσεων. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είναι περισσότερα, αλλά αποθηκευμένα κάπου. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα μιας και οι καρέκλες συνεδρίου είναι σχεδιασμένες ώστε η μία να μπαίνει πάνω στην άλλη.

Ενημερώσου για όλες τις παραπάνω λύσεις και για πολλά ακόμα οικονομικά και πρακτικά επαγγελματικά έπιπλα στο eshop.dromeas.gr!