Και νέα καινοτόμα προϊόντα από τα filtra thrakis για … παιδιά.

Έχουμε όλοι μας σκεφθεί τι νερό πίνει το παιδί μας;

Έχουμε σκεφθεί αν το νερό της βρύσης που γεμίζουμε το παγουρίνο του παιδιού μας είναι καθαρό; Φιλτραρισμένο;

Άραγε πόσες φορές μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφθούμε αν το νερό της βρύσης που συνήθως γεμίζουμε το παγουρίνο του παιδιού μας είναι καθαρό και αποστειρωμένο;

Λοιπόν τα FILTRA THRAKIS, εκτός από τα φίλτρα νερού που τοποθετεί στο σπίτι ή την επιχείρηση μας, πρωτοτύπησε για μία ακόμη φορά.

Το νέο παγουρίνο που έχει την αποκλειστικότητα για την Θράκη ο Κ. Ελενίδης και τα filtra thrakis, είναι πραγματικά το προϊόν που δεν πρέπει να λείψει από οικογένειες  με μικρά παιδιά.

Το νέο παγουρίνο με ενσωματωμένο φίλτρο, γεμίζει με νερό της βρύσης και κάθε γουλιά νερό που πίνει το παιδί μας, φιλτράρεται απευθείας με δυνατότητα το φίλτρο (ανάλογα με την χρήση) να κρατήσει έως και ένα χρόνο.

Σημειολογικά αναφέρουμε ότι αυτού του είδους τα φίλτρα που είναι ενσωματωμένα μέσα στο παγουρίνο χρησιμοποιούνται από τον Αμερικάνικο στρατό που πίνουν νερό που φιλτράρετε, άσχετα αν γεμίζουν το παγούρι τους από ποτάμι.

Είναι η μοναδική ευκαιρία τα παιδιά μας να πίνουν φιλτραρισμένο νερό με την εγγύηση της filtra thrakis

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6979822172-6943535361 κύριο  Ελενίδη Κωνσταντίνο ή επισκεφθείτε την έκθεση στην Μπρωκούμη 30Β

Όσο για το κόστος;;;

Ρωτήστε μας