Δημιουργείται νέα Θράκη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

 

Τυμπάκι και Μόρια. Τίποτε δεν είναι τυχαίο.

 

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

 

Σίγουρα τα γεγονότα στο Τυμπάκι και στην Μόρια δεν πρέπει να περάσουν «αμελέτητή».

Ο ίδιος τρόπος δράσεις των λαθρομεταναστών σίγουρα δεν είναι τυχαίος.

Οι φιλοξενούμενοι λαθρομετανάστες – «πρόσφυγες» όπως αρέσκονται τα ακριβοπληρωμένα από την κυβέρνηση του Τσίπρα και του Μητσοτάκη μεγάλα κανάλια που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη – Οι «πρόσφυγες» έκαψαν τις δομές φιλοξενίας τους και αμολήθηκαν στο πλιάτσικο ζητωκραυγάζοντας μπροστά στις κάμερες.

Σαφώς και υπάρχει Τουρκικός δάκτυλος πίσω από αυτήν την εξέγερση σαφώς και υπάρχει καθοδήγηση.

Πολλοί είναι αυτοί που μαρτυρούν ότι λίγο πριν την πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας, δεκάδες μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα των «στρατευμένων ομάδων εξισλαμισμού» του Ερντογάν, τους έλεγαν να εγκαταλείψουν την δομή φιλοξενίας τους. Και ακολούθησε η φωτιά που έκαψε τα πάντα στο διάβα της.

Τυχαίο;

Δυστυχώς για τους Έλληνες πολίτες, αυτοί που είχαν την ευθύνη προστασίας των ζωών και των περιουσιών τους, περιμάζεψαν όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι καθοδηγούμενοι προσπαθούν να εξισλαμίσουν σε πρώτη φάση την Λέσβο και ακολούθως την Κρήτη.

Έχει κανένας Έλληνας Πολίτης αντίθετη άποψη πλην αυτών που «κονομάνε» σε βάρος της πατρίδας και του Ελληνισμού;

 

Ναι οι κυβερνήσεις ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δημιούργησαν κράτη μέσα στο κράτος πού έφερε τον άμεσο έλεγχο της οικονομικής και πολιτικοκοινωνικής ζωής των νησιών.

Οι νέοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου λόγω της οικονομικής κρίσης έφυγαν αλλού να βρουν την τύχη τους σε ξένους τόπους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα νησιά Κως, Σάμος, Χίος Λέσβος, να καταστραφούν οικονομικά και η μόνη οικονομική πηγή να έχει σχέση γύρω από τους παράνομους μετανάστες όσο για τον τουρισμό τελείωσε μία και έξω.

Αποτέλεσμα οι εναπομείναντες υπέργηροι να μην μπορούν να αντιδράσουν στην λαίλαπα του εξισλαμισμού που εξύφανε ο Ερντογάν και αδυνατούσαν ή και συνέβαλαν έστω και μη έχοντας επαφή με την πραγματικότητα οι Ελληνικές κυβερνήσεις πλην του Τσίπρα που το έκανε εκ πεποιθήσεως. Τελικά τα νησιά παραδόθηκαν σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Ερντογάν, στους «νέους κατοίκους» και όσο και αν μυξοκλαίει ο Μυταράκης το παιγνίδι τελείωσε.

Συμβαίνει κάτι διαφορετικό;

Ας προσπαθήσει να καταλάβει ο αναγνώστης τι έγινε στην Θράκη; Άφρονες πολιτικοί διαχειριστές, επέτρεψαν στο τουρκογενή πληθυσμό να αυξηθεί τα τελευταία 40 χρόνια, αφού οι Θρακιώτες πολύ πριν την οικονομική κρίση και κατά την διάρκεια της αναγκάσθηκαν να ξενιτεύουν ενώ παράλληλα το προδοτικό πολιτικό σύστημα με την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ και τους νόμους που ψήφισε, (Καλλικράτης) για λίγους μειονοτικούς ψήφους, επέτρεψε  την συνδιοίκηση με το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής.

Αλήθεια, υπάρχει αφελής Έλληνας Πολίτης που δεν αντιλαμβάνεται ότι μία νέα Θράκη δημιουργείται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου;