Σαμαράκι σκύλου ή απλό κολάρο;

https://cdn.petheartshop.gr/shop/image/cache/catalog/TRIXIE/JULIUS/julius-k9-mauro-800x800w.jpeg.webp

Το σαμαράκι σκύλου είναι ο εναλλακτικός τρόπος να βγάζεις βόλτα τον σκύλο σου. Μάθε πότε το χρειάζεσαι και τι διαφορά έχει απλά τα απλά κολάρα σκύλου.

Αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που σκέφτονται αν η καλύτερη επιλογή είναι τα περιλαίμια για σκύλους ή τα σαμαράκια.

Και τα δύο είναι αναγκαία για έξοδο από το σπίτι και διασφαλίζουν πως η βόλτα θα είναι μία ευχάριστη εμπειρία, χωρίς απρόοπτα.

Έφτασε η στιγμή να διαλέξεις την ιδανική λύση για την ασφάλεια του πιστού σου φίλου:

Περιλαίμια για σκύλους

https://cdn.petheartshop.gr/shop/image/cache/catalog/MAX%20MOLLY/max-molly-perilaimioleopard-pink-800×800.jpg.webp

Τα κολάρα σκύλου είναι η πιο «παραδοσιακή» επιλογή.

Μπαίνουν στο λαιμό του σκύλου και επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη να περάσει ένα λουρί και να κρεμάσει την ταυτότητα με τα στοιχεία του σκύλου του. Βγαίνουν σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα οποία θα ταιριάξουν με το τρίχωμα του κατοικίδιου σου.

Είναι αξιόπιστα, γερά και εξασφαλίζουν πως θα είναι άνετα με τη δυνατότητα ρύθμισης τους για τον λαιμό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τα νούμερα της κάθε εταιρείας, ώστε να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος.

Τα κολάρα σκύλου είναι ιδανικά για ήρεμα ζωάκια, χωρίς πολύ ενέργεια και κρίσεις ενθουσιασμού.

Σαμαράκι σκύλου

Το σαμαράκι σκύλου είναι για τα «διαβολάκια» που είναι πολύ δραστήρια και τα μεγαλύτερα σκυλιά. Είναι κατασκευές που δένουν στον κορμό του σκύλου και προσφέρουν στον ιδιοκτήτη ευκολότερο χειρισμό.

Αντίστοιχα βγαίνουν και αυτά σε πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων τα οποία θα κάνουν την κάθε βόλτα πιο διασκεδαστική.

Είναι η λύση για τον κάθε έναν που θέλει το ζωάκι του να έχει ελευθερία, αλλά να μπορεί να το αποτραβήξει γρήγορα χωρίς να χάσει τον έλεγχο του από φόλες, αδέσποτα ή επιθετικά ζώα.

Αντίστοιχα και αυτό βγαίνει σε διάφορα μεγέθη που καλύπτουν τα μικρόσωμα σκυλάκια ως τα πολύ μεγάλα.

Υπάρχουν διάφορα brands από τα οποία μπορείς να διαλέξεις το δικό σου σαμαράκι σκύλου όπως η Julius K9, η Max Molly, η Zeedog και πολλά άλλα.

Βρες τώρα τα πιο μοδάτα περιλαίμια σκύλου, τα πιο trendy σαμαράκια και πολλά άλλα είδη για την βόλτα, την περιποίηση ή την διατροφή του αγαπημένου σου κατοικίδιου στο petheartshop.gr!