Μονόπετρα δαχτυλίδια: Διαλέγοντας το σύμβολο του δεσμού σου!

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0094/7876/6670/products/daxtylidi-monopetro-m7115-leykoxryso-14ct-447702_2048x2048.jpg?v=1592222970

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων και γάμου είναι τα δημοφιλέστερα κοσμήματα για να επισφραγίσουν την αιώνια αγάπη ενός ζευγαριού. Ποια είναι όμως τα κατάλληλα για την κάθε περίσταση;

Σήμερα ο κλάδος της αργυροχρυσοχοΐας έχει προχωρήσει και μπορεί να δώσει μοναδικά αποτελέσματα και σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτό σημαίνει πως ένας ενδιαφερόμενος για μονόπετρα δαχτυλίδια μπορεί να βρει εξαιρετικές και πολύ οικονομικές επιλογές, οι οποίες δεν θα αντέξουν απλά στο χρόνο και θα εντυπωσιάσουν, αλλά θα αποτελέσουν σύμβολα για έναν αρραβώνα ή έναν γάμο.

Δες πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή για το δικό σου μονόπετρο δαχτυλίδι:

Μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων

Ο αρραβώνας είναι ουσιαστικά το προπαρασκευαστικό στάδιο του γάμου. Το δαχτυλίδι που επιλέγεται εδώ πρέπει να είναι κάτι το εντυπωσιακό, όμως να μην ξεπερνάς αυτό της πρότασης γάμου. Τα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων μπορούν να είναι οικονομικότερα και να κινούνται σε επιλογές όπως χρυσό, το επιπλατινωμένο ασήμι ή το ροζ χρυσό που αποτελεί την τελευταία τάση στα γυναικεία κοσμήματα.

Μονόπετρα δαχτυλίδια γάμου

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0094/7876/6670/products/daxtylidi-monopetro-rn11039-xryso-k9-971047_2048x2048.jpg?v=1591872627

Εδώ ο υποψήφιος γαμπρός θα πρέπει να αγοράσει κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Ο γάμος είναι ένα μυστήριο που το τελείς μία φοράς στη ζωή της σχέσης σου. Αυτό σημαίνει πως το μονόπετρο δαχτυλίδι γάμου ένα αθάνατο σύμβολο αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης και γι’αυτο δεν συστήνεται τυχαία ο χρυσός ως το καταλληλότερο υλικό.

Πολύτιμος λίθος

Ο πολύτιμος λίθος είναι όλη η ταυτότητα του μονόπετρου δαχτυλιδιού. Για κάποιον που δεν μπορεί να επενδύσει σε αυθεντικά διαμάντια, τα οποία ανεβάζουν κατά πολύ το κόστος του μονόπετρου, υπάρχει η δυνατότητα του ζιργκόν. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που μοιάζει στο διαμάντι λόγω λάμψης και αντοχής, όμως βγαίνει σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις και φυσικά κοστίζει λιγότερο. Έτσι μπορείς να βρεις ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με αρκετά μεγάλη πέτρα ζιργκόν σε τιμή που μπορείς να την καλύψεις χωρίς να χρεωθείς.

Για εσένα που αναζητάς ένα μονόπετρο δαχτυλίδι, ένα εντυπωσιακό μενταγιόν, πρωτότυπα σκουλαρίκια ή απλά θες να προσφέρεις ένα ιδιαίτερο δώρο υπάρχει ο online κατάλογος του goldy.gr!