Βάζει στην θέση τους τα πράγματα ο σύμβουλος της παράταξης “Αγάπη για την Ξάνθη μας” Β. Παπαδόπουλος απαντώντας στην αιτίαση του πρώην δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλο.

Ο Χ. Δημαρχόπουλος σε τηλεφωνική μας συνομιλία υποστήριξε ότι ο Γιάννης Παπαχρόνης κατέθεσε την ερώτηση σχετικά με το διαφαινόμενο έλλειμμα των 64.00 ευρώ στο Κέντρο Κοινωνικής προστασίας από τα έτη 2014 – 2017 για να “εξυπηρετήσει” πολιτικά των δήμαρχο Μ. Τσέπελη με σκοπό να βληθεί η παράταξη του πρώην δημάρχου.

Αντί του Γιάννη Παπαχρόνη απάντησε ο Β. Παπαδόπουλος σύμβουλος της παράταξης του, προφανώς επειδή γνωρίζει το όλο θέμα σχετικά με το έλλειμμα ή την ατασθαλία όπως την χαρακτήρισε ο Χ. Δημαρχόπουλος στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας.

Λάβαμε την απάντηση του κ. Παπαδόπουλου  στα ειμαιλ της xanthitimes.gr.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο ίδιος να εκτελέσει εντολή του Μ. Τσέπελη για να εκθέσει άλλη παράταξη και απλά ως δημοτικός σύμβουλος κάνει την δουλειά του.

ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. Β.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Καλησπέρα κύριε Παυλικιάνε,

Όπως πάντα διαβάζω τις αναρτήσεις σας.
Δε θα δεχόμουν ποτέ να πάρω οποιαδήποτε εντολή από τον κ. Τσέπελη.
Δεν έχω την παραμικρή σχέση μαζί του και, όπως έχω δηλώσει ευθαρσώς στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εν ώρα συνεδρίασης, μετά τα όσα εκτυλίχθηκαν στις 14/10/19, δεν υπάρχει περίπτωση να έχω στο μέλλον.
Είμαι στη διάθεσή σας για ο, τι χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,
Βασίλης Παπαδόπουλος