Και έμποροι ναρκωτικών ανάμεσα στους λαθρομετανάστες. Μήπως μεταφέρουν «χάπια» για τους ενταύθα τζιχαντιστές;

 

Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος μετέφερε από την Τουρκία στην Ελλάδα 342 γραμμάρια κοκαΐνης και 998 ναρκωτικά δισκία

 

Από αυτό εδώ το μικρό βήμα, λέμε σχεδόν κάθε μέρα στον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το θέμα της λαθρομετανάστευσης όπου μαζί με τους πρόσφυγες περνά από τον «σφραγισμένο» δήθεν Έβρο όλη η «Σάρα και η Μάρα» της εγκληματικότητας και φυσικά περνούν άνθρωποι που κατόπιν εντολών του Ερντογάν προετοιμάζουν την καταστροφή της χώρας πίσω από την πλάτη των μαχητών του Έβρου όταν έρθει η ώρα κήρυξης του Ελληνοτουρκικού πολέμου ή θερμού επεισοδίου.

Τα γράφουμε με την ελπίδα ότι η εδώ τοπική νομεγκλατούρα του Κ. Μητσοτάκη εκτός από να τον γλύφει πατόκορφα, δεν μπορεί, θα τον ενημερώνει για το τι γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Εδώ και δύο χρόνια λέμε στον Κ. Μητσοτάκη και στον Χρυσοχοίδη ότι από τον Έβρο περνούν μαζί με τους λαθρομετανάστες δισκία ναρκωτικών που προορίζονται για του τζιχαντιστές οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα και προετοιμάζουν το δρόμο για την τελική καταστροφή της χώρας.

Είναι γνωστό ότι οι Τζιχαντιστές πολεμούσαν – έσφαζαν «μαστουρωμένοι» με ειδικά «χάπια» που τους έδιναν την δυνατότητα να παραμένουν άυπνοι τουλάχιστον για 48 ώρες.

Με αφορμή λοιπόν και σύμφωνα πάντοτε με την ανακοίνωση της αστυνομίας, για την σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών μεταξύ των λαθρομεταναστών που πέρασαν από τον Έβρο, πέρασε και έμπορος ναρκωτικών με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών χαπιών. Είναι καλό, οι δυνάμεις ασφαλείας να βρουν τον προορισμό αυτής της μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών χαπιών.

Α.Π.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη χθες (16-7-2020) το πρωί, στην παρέβρια περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.

 

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου μαζί με ομάδα μη νόμιμων μεταναστών, μεταφέροντας ποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικών δισκίων.

 

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην τσάντα που κατείχε ο δράστης εντόπισαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους 342 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με 998 ναρκωτικά δισκία.

 

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης και τα ναρκωτικά δισκία.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.