ΠΑΡΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΑΝΤΙΔΕΛΤΙΟ- Ο Ν. Χαρδαλιάς στο “γυαλί”, στην Ξάνθη να μην έρθει – Τσέπελης και Άδωνης, ζήτω η ανάπτυξη

Μαθαίνουμε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιάς αναλαμβάνει απογευματινή ενημερωτική  εκπομπή στην ΕΡΤ για θέματα κορωνοϊού οπότε έτσι θα έχουμε ζωντανή ενημέρωση; τρομοκρατία; Εν πάση περιπτώσει καλά κάνει ο άνθρωπος γιατί πρέπει να δικαιολογήσει το μεροκάματο του. 

Εκείνο που εμείς οι Ξανθιώτες θα θέλαμε από τον τηλεοπτικό αστέρα του κορωνοϊού, είναι να μην περάσει από την Ξάνθη γιατί τρείς φορές που ήρθε με το ελικόπτερό του, μας έκαψε. 

Έτσι λοιπόν όπως μάθαμε, οι θεσμικοί φορείς της Ξάνθης, με μπροστάρη τον δήμαρχο Μ. Τσέπελη προχθές στην Αθήνα που πήγαν να δουν τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνη και του ζήτησαν να βοηθήσει την Ξάνθη και αυτός αμέσως πήρε το αεροπλάνο και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ζυγού και από εκείνη την ώρα είναι κλειδωμένος με τον Μ. Τσέπελη στο γραφείο και έχουν πλακωθεί στις συσκέψεις για το καλό της Ξάνθης. 

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άδωνης δεν δικαιούται ελικόπτερο όπως ο Νίκος Χαρδαλιάς, άλλωστε δεν είναι όλοι ίδιοι. Σιγά μην έδιναν ελικόπτερο στον Άδωνη. Του έδωσαν εκεί ένα νοικιασμένο λίαρ τζέτ – μήπως αυτός πληρώνει τις βενζίνες; ή ότι τέλος πάντων καίνε τα λίαρ τζέτ και έτσι ήρθε ο φουκαράς στην Ξάνθη και όλη την ημέρα είναι μεταξύ δημαρχείο και ΕΒΕ και συσκέπτεται με όλους για την … ανάπτυξη της Ξάνθης – Σου ετοιμάζουν αυτοί μία ανάπτυξη “σουκανταρ” με το συμπάθιο. 

Τέλος πάντων οι θεσμικοί φορείς που κατέβηκαν στην Αθήνα πριν βρεθούν με την ανάπτυξη του Άδωνη, πέρασαν μια βόλτα από το γραφείο του Νίκου του Χαρδαλιά – εν τω μεταξύ είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Χαρδαλιάς θα πάρει απογευματινή ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ- και πήγαν να τον παρακαλέσουν όση ώρα κάνει εκπομπή να μην αναφέρεται στην Ξάνθη γιατί μόνο κακό της κάνει. 

Βέβαια ο Τσέπελης τον κάλεσε – χαζός είναι, κάθε επίσκεψη του Χαρδαλιά στην Ξάνθη 200 χιλιάρικα μπαίνουν στο ταμείο του Δήμου, γιατί να μην τον καλέσει; Δεν πα να είναι κλειστεί η αγορά της Ξάνθης; Ρευστό στα ταμεία του δήμου να έρχονται και από όπου θέλει ας είναι.  

Τώρα τι τα έκανε ο Τσέπελης τα λεφτά του Χαρδαλιά… Κανένας δεν ξέρει. Κάποιοι είπανε ότι τα έκανε σακούλες με τρόφιμα για το Δροσερό, άλλοι είπανε πώς θα στηρίξει την αγορά, όμως όπως μας λέει ο Μίλκογλου πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Ξάνθης, από αυτά τα λεφτά τα μαγαζιά της Ξάνθης  δεν πήραν φράγκο. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σ. Μωραίτης ψιλοαρπάχτηκε με τον Τσέπελη για την 4η πρόσκληση προς  τον Ν. Χαρδαλιά από τον δήμαρχο και έτσι ο Τσέπελης δεν επέμενε και πήρε αλλά μπρατσέτα τον Άδωνη και έλυσαν τα προβλήματα της ανάπτυξης της Ξάνθης μέσα σε ένα 24ωρο. 

Βέβαια γκρινιάζουν ο Ιερόπουλος και ο Μίλκογλου γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τόσο μεγάλη ανάπτυξη, αλλά αυτούς ποιος τους ακούει; 

Το ρεζουμέ αυτού του κειμένου είναι ότι ο Ν. Χαρδαλιάς καλά κάνει και θα κάνει εκπομπή αλλά να μείνει μόνο στο “γυαλί”. 

 Στην Ξάνθη να μην έρθει γιατί οι Ξανθιώτες δεν αντέχουν άλλο lockdown.