«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα». Αγνοείται ο αντιδήμαρχος καθαριότητας ο κ. Μπαντάκ – Κάνει λεζάντα στα Κιμέρια

Σαφώς και αδιαφορεί ο κ. Μπακάκ στις εκκλήσεις των δημοτών όπως και των πολιτικών φορέων της Ξάνθης.

Με δεδομένο ότι  ο κ. Μπαντάκ είναι δεμένος στο άρμα του DEP, δεν έχει ανάγκη τις ψήφους των χριστιανών ψηφοφόρων οπότε … «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»  

Με επιστολή της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» ερωτάτε ο εξαφανισμένος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μπαντάκ εάν και πότε θα καθαρίσει τους λαχανόκηπους που εκτός από εστία μόλυνσης,  κρύβονται φίδια, ποντίκια και σαρανταποδαρούσες 30 εκατοστών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ακριβώς δίπλα στα γήπεδα μπάσκετ παίζουν μικρά παιδιά. Αλλά δυστυχώς για τους Ξανθιώτες της περιοχής, είναι ξένων παιδιά και όχι τα δικά του.

Προς

Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Δήμου Ξάνθης

κ. Σιαμπάν Μπαντάκ

 

Κοιν.:ΜΜΕ

 

Αξιότιμε κύριε Αντιδήμαρχε

Μας έχει καταγγελθεί  από συνδημότες μας ότι στον χώρο των δημοτικών λαχανοκήπων που βρίσκονται δίπλα στα γήπεδα τένις, απέναντι από το κλειστό αθλητικό κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης»

και συγκεκριμένα στην είσοδο του χώρου υπάρχουν εδώ και δύο μήνες σκουπίδια και μπάζα παρατημένα, τα οποία αποτελούνε εστία μόλυνσης και κίνδυνο ύπαρξης φιδιών και ερπετών.

Οι πολίτες, όπως μας πληροφόρησαν, έχουν απευθυνθεί στο Τμήμα Καθαριότητας για την απομάκρυνσή των.

Όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.

Ερωτάσθε πότε πρόκειται να απομακρύνει η υπηρεσία σας τα εν λόγω σκουπίδια και για ποιόν λόγο καθυστερείτε.

Σας παραθέτω σημερινό φωτογραφικό υλικό.

 

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σπανίδης

Δημοτικός Σύμβουλος

Εκδότης-Βιβλιοπώλης