Μ. Τσέπελης και  Γ. Τσιτιρίδης επιβεβαιώνουν τους εαυτούς τους – προηγούνται τα «ψηφαλάκια»

 

Είναι λυπηρό ο δήμος Αβδήρων να έχει μπροστάρη έναν άνθρωπο ο οποίος δεν βάζει σε προτεραιότητα την δημόσια υγεία, για το καλό των συνδημοτών του και των συμπολιτών που επισκέπτονται το Πόρτο Λάγος και το παζάρι της Ξάνθης αντίστοιχα.

Αν καταλάβαμε καλά οι δήμαρχοι με την ανακοίνωση τους λένε στους Ξανθιώτες να πάνε στην λαϊκή του Πόρτο Λάγους και της Ξάνθης για να πάρουν … ζαρζαβατικά. Θαρρείς και δεν μπορούνε να τα βρούνε αλλού χωρίς να στριμωχτούν στις λαικές.

Και όσο για αυτό που επικαλούνται ο δήμαρχος Ξάνθης και διάφοροι φωστήρες παρά τω πλευρώ του Γ. Τσιτιρίδη, ότι δηλαδή ο δήμαρχος δεν μπορεί να ακυρώσει απόφαση του υπουργού που λέει ότι επιτρέπετε το παζάρι, θα μπορούσαν απλά να βγάλουν μία λιτή ανακοίνωση λίγων σειρών με την φράση «Μην πάτε στο παζάρι προστατεύστε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπες συνδημότες μας – μείνετε σπίτι.

Δεν το έκανε ούτε ο Τσιτιρίδης ούτε ο Τσέπελης.

Τους καταλαβαίνουμε και τους δύο. Βάζουν παρακαταθήκη «ψηφαλακίων» για τις επόμενες εκλογές.

Άλλωστε αυτές προηγούνται της δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ότι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό στην  Κυριακάτικη λαϊκή αγορά στο Πόρτο Λάγος στις  22 Μαρτίου 2020 θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ οι παραγωγοί και οι έμποροι κηπευτικών και φρούτων.