Θρακική Θεατρική Σκηνή, Μητάτο Μανηταριών, «Κάτι άλλο» και «Οδός Σαραγλί», οργάνωσαν μία θαυμάσια βραδιά

Το βράδυ της Τετάρτης με υπόβαθρο την Θρακική Θεατρική Σκηνή, το Μητάτο Μανιταριών και η «Οδός Σαραγλί», ξεδίπλωσαν την μαγειρική πανδαισία και την λογοτεχνική περίπτυξη των γλυκών του σεφ Στέλιου Αρσενίου, αποτυπωμένες σε σελίδες ενός βιβλίου.

Μία υπέροχη βραδιά χάρισαν σε γνωστό εστιατόριο της Ξάνθης η Θρακική Σκηνή,  το μητάτο μανιταριών και το «κάτι άλλο»  στο ασφυκτικά γεμάτο εστιατόριο της Ξάνθης.

Βραδιά γευσιγνωσίας οργανώθηκε στο εν λόγο εστιατόριο με πιάτα που είχαν σαν πρώτη ύλη το μανιτάρι, ακολούθησε η παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Αρσενίου και γευσιγνωσία της περίφημης καριόκας, δεμένα όλα αυτά με ένα πανέμορφο μουσικό σχήμα.

Τίμησαν την εκδήλωση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χ. Δημαρχόπουλος συνοδευόμενος από τον Παναγιώτη Ταρενίδη, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας» Γιάννη Παπαχρόνη συνοδευόμενος από τους γιατρούς συμβούλους της παράταξης του και φυσικά ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ Πασχάλης Λύρατζης.

Εκκωφαντικά απόντας ήταν ο δήμαρχος της πόλης ο οποίος δεν είχε την παραμικρή ευαισθησία να στείλει εκπρόσωπό του, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι χωρίζει την πόλη και τους δημότες σε δικούς του και όχι δικούς του, λησμονώντας προφανώς ότι είναι δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών και όλων των πολιτιστικών συλλόγων.