Αλαλούμ στην συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων για τα 100 χρόνια της ελεύθερης Ξάνθης

 

Μία πρόγευση των μελλοντικών συνεδριάσεων «αλαλούμ» του δημοτικού συμβουλίου και των επιτροπών του δήμου Ξάνθης έδωσε ο Σάββας Μελισσόπουλος μιλώντας σε τοπικό κανάλι της Ξάνθης μετά την συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που προέκυψαν από τις εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με τον Σάββα Μελισσόπουλο, οι δύο μεγαλύτερες παρατάξεις αυτή του νυν δημάρχου Χ. Δημαρχόπουλου και του Μ. Τσέπελη, λειτουργούν σε πλήρη αντίθεση με το συμφέρων της πόλης αφού ο καθένας προτείνει και αποφασίζει μόνος του και κάτι διαφορετικό που δεν προσδίδει την δέουσα αίγλη στον εορτασμό της πόλης για την απελευθέρωση της από τον Βουλγαρικό Ζυγό. Οι υπόλοιποι επικεφαλής των παρατάξεων προσπάθησαν να συνεννοηθούν και να  προτείνουν για το πώς πρέπει να διοργανωθεί η μεγάλη γιορτή – 100 χρόνια  από την απελευθέρωση της Ξάνθης – την 4η Οκτωβρίου του παρόντος έτους, όπου κλήθηκε να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία της την Ξάνθη, η πολιτική, πολιτειακή και Θρησκευτική ηγεσία της Ελλάδος.

Σαφέστατα από την δήλωση του Σάββα Μελισσόπουλου, επικεφαλή της τρίτης σε δύναμη δημοτικής παράταξης, οι απόψεις των δύο μονομάχων απέχουν παρασάγγας από την συνεννόηση και το κοινό πνεύμα διοίκησης της πόλης.

Η Ξάνθη, ελπίζουν οι Ξανθιώτες,  με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής αρχής  να φωτίσει ο Θεός του δύο μονομάχους, Τσέπελη και Δημαρχόπουλο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τις επιτροπές, ώστε  να επικρατήσει η σύνεση και οι χαμηλοί τόνοι για το καλό της πόλης.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι δύο άνδρες δεν θα τα «βρουν» και μάλλον έρχονται ζοφερές μέρες για τον Δήμο Ξάνθης λόγω της ασυνεννοησίας των δύο «μονομάχων» και μάλλον έχει δίκιο γιατί τους δύο πολιτικούς άνδρες εκτός από την μειωμένη πολιτική αντίληψη τους; Χωρίζει και ένα αβυσσαλέο μίσος που θα είναι η ταφόπλακα της πόλης.