Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους ΑΝΕΛ ο βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης

Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες

Είναι λογικό οι διαθέτοντες πατριωτική “τσίπα” βουλευτές της Ελλάδος, μην αντέχοντας  το δυσθεώρητο βάρος της πολύ κακής συμφωνίας για το Σκοπιανό, ένας ένας, να εγκαταλείπουν την κυβέρνηση η οποία πλέον με 152 βουλευτές είναι κοντά στο “ατύχημα”  απώλειας της “δεδηλωμένης”. Σίγουρα ο καιρός έχει γυρίσματα και βέβαια αναμένονται εξελίξεις. Ουσιαστικά ο Τσίπρας και ο Καμμένος με το όριο των 180 βουλευτών που συζητούν για να ψηφιστεί το Σκοπιανό, προετοιμάζουν το έδαφος για την “αξιοπρεπή” τους ήτα.

Αποχώρησε από το κόμμα του Πάνου Καμμένου ο βουλευτής Β Θεσσαλονίκης λόγω της συμφωνίας για τη «Βόρεια Μακεδονία».

Την αποχώρησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε στο προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων ο Γιώργος Λαζαρίδης, βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Πλέον η κυβερνητική πλειοψηφία αριθμεί 152 έδρες, μετά και την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής που κατέθεσε πριν από 2 εβδομάδες η Νέα Δημοκρατία. Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 έδρες και οι ΑΝΕΛ πλέον 7.

Το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής επιβεβαιώνει την ανεξαρτητοποίηση

Από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής ανακοινώθηκε ότι ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Λαζαρίδης απέστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποιεί στο Σώμα την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.