Αδικεί τον εαυτό του ο Χ. Δημαρχόπουλος

Διαβάσαμε με έκπληξη μία όμορφη πρωτοβουλία του Δημάρχου Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλου ο οποίος σε κάποια σημεία, δεν αναφέρει ακριβώς σε ποια στο δελτίο τύπου που απέστειλε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τοποθέτησε περίτεχνα σκίαστρα και απλά αναρωτιόμαστε.

Τώρα;

Γιατί;

Με δεδομένο ότι έχασε στις εκλογές και στην θέση του έρχεται ο Μ. Τσέπελης, αυτήν την περίοδο εκτιμούμε ότι είναι δώρο άδωρο, τουλάχιστον για το πολιτικό του μέλλων, την στιγμή που μεγάλη μερίδα των τοπικών μέσων ενημέρωσης μέσω των άρθρων τους του  έστελνε το μήνυμα ότι κάτι πρέπει να κάνει για την καθημερινότητα των Ξανθιωτών.

Ο ίδιος επί 5 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι του δήμου, μετά βίας έβαψε μία ή δύο φορές τις διαβάσεις των πεζών και φυσικά που έβαψε μπλε τις θέσεις παρκινγκ για τους ΑΜΕΑ.

Τώρα λίγους μόνο μήνες πριν από την παράδοση της διοίκησης του δήμου, αρχίζει και ενδιαφέρετε ια την καθημερινότητα των Ξανθιωτών;

Ήμαρτον. Ανάποδος χρόνος.

Θα μπορούσε να ενδιαφερθεί πολύ νωρίτερα για την καθημερινότητα των δημοτών και να το καρπωθεί και πολιτικά στις εκλογές. Αντί αυτού, είχε κλειστά τα αυτιά του στα παράπονα και τις εκκλεήσεις των δημοτών.

Τώρα;