Με δώδεκα ματς Ευρωμπάσκετ (μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας) και τα προκριματικά μουντιάλ θα περάσουν την Τρίτη μας

Ακόμα μια μέρα με πολύ, πολύ μπάσκετ ετοιμάζεται να είναι η Τρίτη μας, αφού δώδεκα παιχνίδια για το Ευρωμπάσκετ 2017 θα είναι στο πρόγραμμα! Η Εθνική μετά τις δυο ήττες από Γαλλία και Σλοβενία, παίζει με τη Φινλανδία και η νίκη είναι κάτι περισσότερο από μονόδρομος. Στο ποδόσφαιρο έχουμε την τελευταία μέρα για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων με παιχνίδια σε όλη την εμφύλιο.

Δες όλες τις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχήματος!

Ευρωμπάσκετ 2017, αγωνιστική νούμερα Τέσσερα! Πλήρης αγωνιστική δράση. Η Εθνική Ελλάδος, μετά από τις δύο ήττες με τη Γαλλία και τη Σλοβενία, καλείται να “μαζέψει τα κομμάτια της” και να κερδίσει τον διοργανωτή της ομάδας, Φινλανδία (20:00). Το παιχνίδι πλέον έχει γίνει “Do or Die”. Αν δεν κερδίσει, θα έχει πρόβλημα μέχρι και για την προεπιλογή. Οι Φιλανδοί έχουν αποδείξει “σκληρά καρύδια” στα τρία πρώτα ματς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την τελευταία φορά που βρήκαμε την ομάδα τους (Ευρωμπάσκετ 2013) χάσαμε (77-86). Έγινε η ώρα να βγάλει η εθνική στο παρκέ όλα εκείνα τα στοιχεία που έδωσαν την ταυτότητα του “Νικητή” τα προηγούμενα χρόνια.

Στα υπόλοιπα έντεκα ματς έχουμε, όλα τα είδη των παιχνιδιών. Φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι η Ισπανία – Κροατία (17:45). Κλασική “σχολή” του μπάσκετ των Κροατών, υπέρμαχος και πρώτος φαβορί για τον τίτλο οι Ισπανοί. Είναι ωραίο να δούμε τον Γκάσο και την παρέα του σε έναν πραγματικά καλό αντίπαλό του.

Στα ποδοσφαιρικά τεκτενόμενα έχουμε προκριματικά για το Μουντιάλ 2018. Τελευταία μέρα γι ‘αυτή την αγωνιστική φάση. Έχουμε στην τέταρτη ομίλου μεταξύ Ιρλανδίας και Σερβίας. Δεύτερος εναντίον πρώτου. Αν οι Σέρβοι δε χάσουν, τότε θα είναι “καβάλα στ ‘άλογο” για την επιλογή. Ντέρμπι και λίγο περισσότερο έχουμε στο 9ο όμιλο. Εκεί όπου η Ισλανδία (3η) υποδέχεται την Ουκρανία (2η) και η Τουρκία παίζει το τελευταίο της χαρτί για την προετοιμασία, υποδέχεται την Κροατία (21:45 όλα τα ματς της ημέρας).

Γενικά, τα παιχνίδια για τα προκριματικά του μουντιάλ έχουν σε όλους τους επόμενους. Βόρεια και Κεντρική Αμερική, Νότια Αμερική, Ασία και Αφρική. Όλος ο πλανήτης στο “χορό” του Μουντιάλ!