Υλικά:
1 φύλλο κρούστας
1 κομμάτι τυρί φέτα
2 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. σουσάμι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Πλένετε το τυρί και το βάζετε σε απορροφητικό χαρτί για να μην έχει καθόλου υγρά και τα βγάλει.
Διπλώνετε το φύλλο στην μέση και τοποθετείτε την φέτα στο κέντρο.
Διπλώνετε ως εξής : Βήμα 1ο
Βήμα 2ο
Βήμα 3ο
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και τηγανίζετε και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδίσει το φύλλο.Σερβίρετε ζεστό με μέλι και πασπαλίζετε με σουσάμι.