Ότι και αν κάνει τον στηρίζει

Ο λόγος για τον Περικλή Καρβουνίδη πρώην αντινομάρχη και φυσικά στέλεχος του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κ. Ζαγναφέρη ο οποίος, Κ. Ζαγναφέρης,  μπορεί ακόμη, τις ώρες που γράφετε το κείμενο, να μην έχει αποφασίσει με ποιο σχήμα θα κατέβει στην Περιφέρεια ΑΜΘ, όμως ο Περικλής κατά δήλωση του είναι στο πλευρό του.

Τελικά ποιος θα πρωτοσώσει την Περιφέρεια και τον Λαό της;

Από ότι μαθαίνουμε, δεν κάνει πίσω ο Α. Τοπτσίδης από τον Έβρο και θα κατέβει «αντάρτης» για την διεκδίκηση της Περιφέρειας και με αυτόν τον σωτήρα στο προσκήνιο έχουμε και λέμε. Σωτήρας 1 Κ. Ζαγναφέρης. Σωτήρας 2 Χ. Μέτιος.

Σωτήρας 3 Δ. Πέτροβιτς. Δηλαδή με 4 τρυγόνια ένα σμπάρο. Σαν πολλοί σωτήρες δεν μαζευτήκατε εκεί στην ΝΔ; ή μπας και μυριστήκατε όλοι σας πολιτικό «ψωμί» και πέσατε με τα μούτρα; Τους ΝΔ της Περιφέρειας θα τους ρωτήσει κανένας ή έτσι απλά να πάρουμε την αρχηγία και έχει ο Θεός;

Με τον «αραμπά» ο δήμος Σουφλίου;

Μάθαμε ότι στον δήμο Σουφλίου, οι ωφελημένοι δημότες παίρνουν το φαγητό με το αγροτικό. Δηλαδή δήμαρχε, χάθηκε τουλάχιστον ένα κλειστό φορτηγάκι να μην τρώνε μαζί με το φαγητό και μπόλικη σκόνη οι δημότες σου; Ο κόσμος αγαπητέ κ. Πουλλιλέ, έφτασε στο φεγγάρι.

Οι πολιτικοί δεν μάθατε να σέβεστε τους δημότες σας; Άσχετα αν είναι απόμαχοι και αδύναμοι;

Τώρα ησυχάσαμε. ΥΠΕΞ ο Αλέξης

Δεν πιστεύω να ανησυχείτε τώρα που στο ΥΠΕΞ είναι ο Αλέξης; Βέβαια θα έχουμε ένα θεματάκι στο Αιγαίο, με δεδομένο ότι ο Αλέξης δεν γνωρίζει ότι οι θάλασσες έχουν σύνορα. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να «σκοτωθούμε» με ην Τουρκία; Αφού δεν έχει σύνορα η θάλασσα δεν έχει σύνορα;

Άλλωστε, ξέρει ο Αλέξης. Τόσοι παράνομοι μετανάστες πέρασαν από την θάλασσα που δεν έχει σύνορα. Άρα Τούρκοι μπάτε και ψάξτε για πετρέλαιο. Έχει τόσο πολύ που φτάνει για όλους, προφανώς θα πει στον Ερντογάν. Άλλωστε έχει και την νομιμοποίηση των βουλευτών του για να αφήσει «λάσκα» και τα 13 νησιά που μας περισσεύουν. Δεν του είπαν οι βουλευτές του; Τόσο νησιά έχει το Αιγαίο ας δώσουμε και 13 να ησυχάσουμε από τον «γκρινιάρη» τον Ερντογάν. Αφήσαμε λάσκα τα σύνορα στους παράνομους μετανάστες θα τα κλείσουμε στον φίλο Ερντογάν; Βέβαια, την εκκρεμότητα με τα Σκόπια την έκλεισε αφού «έφαγε» τον πρωταγωνιστή Κοτζιά. Χρήμα για να μαζευτούν τα 151 ψηφαλάκια των βουλευτών για να περάσει η τελική συμφωνία από την Ελληνική Βουλή υπάρχουν. Ο Σώρος, όπως λένε οι κακές γλώσσες να είναι καλά και θα βρεθεί το χρήμα οπότε οι 151 θα βρεθούν «αλά Σκόπια». Τώρα με την Θράκη τι θα γίνει; Ο Θεός και ο Αλλάχ μόνο ξέρουν τι θα γίνει.

Είπε ο Π. Σηουρίδης:

Ο αρχηγός είπε ότι  όποιος δεν συμφωνεί στην προσπάθεια ανάκαμψης του κόμματος ή του κινήματος, να η πόρτα. Παναγιώτη πες στον αρχηγό σου να μην ανοίγει πολύ την πόρτα γιατί φυσάει πολύ στο τέλος θα μείνετε οι δυό σας .

Δεν τόχουν σε τίποτα τα στελέχη σας να κάνουν κατά ΣΥΡΙΖΑ μεριά και θα ψάχνεστε.

Τώρα που έμαθαν στην εξουσία άντε πιάστους.