Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος
PAYLIKIANOS(LABRAKAI)Ο Κορεάτης δάσκαλος του Tae Kwon Do Minho Son βρέθηκε στην Ξάνθη και ποιο συγκεκριμένα προσκεκλημένος από την Σχολή του Κώστα Σιδηρόπουλο στην Ξάνθη προκειμένου να διδάξει στους μαθητές της Σχολής την τέχνη όπως διδάσκεται στην Κορέα. Σαφέστατα όπως σημείωσε ο Κώστας Σιδηρόπουλος οι μαθητές της Σχολής του έχουν να κερδίσουν από την παρουσία του όπως και ο ίδιος ο κ. Σον.
SidiropoylosIMG_20160406_195312
Στην συνέχεια ο πατέρας Σιδηρόπουλος που ξεκίνησε την σχολή πρίν από πολλά χρόνια και την παρέδωσε στον γιό του αλλά εξακολουθεί να διδάσκει στην μεγάλη του αδυναμία, στα παιδιά μας είπε το μεγάλο μυστικό που η σχολή της οικογένειας έχει τόσο μεγάλη απήχηση στην κοινωνία της Ξάνθης που κάνει τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στα χέρια τους. «Είναι η αγάπη να μάθουμε τους μαθητές μας να είναι άνθρωποι, καλοί μαθητές στο σχολείο γιατί αυτό είναι το πρωτεύον και όχι να κάνουν τους πολεμιστές του δρόμου. Οι μαθητές της σχολής μας θα πρέπει πρώτα να μάθουν να σέβονται τον εαυτό τους και αυτό γίνεται για αυτοάμυνα. Αλλά πρέπει πρώτα το παιδί να μάθει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του μετά στον δάσκαλο για να μπορέσει μετά ο γονιός να εμπιστευτεί το παιδί του στα δικά μας χέρια».
sidiropoylosIMG_20160406_195327
Παρακολουθήσαμε την εκπαίδευση των παιδιών από τον Κορεάτη δάσκαλο και το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πώς η σχολή Tae Kwon Do του Κώστα Σιδηρόπουλου είναι η καλλίτερη στην Ξάνθη και έχει απήχηση στην κοινωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ