Τα «έσουρε» για τα καλά στον ΣΥΡΙΖΑ και ποιο συγκεκριμένα στον Πρωθυπουργό ο Γιώργος Ιγνατιάδης πρόεδρος ΝΟΔΕ Ξάνθης ο οποίος όπως σημείωσε, ο κ. Τσίπρας θα οδηγήσει για Τρίτη φορά σε εκλογική διαδικασία την χώρα μέσα σε έναν χρόνο.
Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Ιγνατιάδης, ο οποίος μίλησε για τον νόμο που θα ψηφιστεί σε σχέση με την φορολόγηση των αγροτών, ανέφερε ότι είναι αδύνατον από εισφορές στον ΟΓΑ από 66 ευρώ, αυτές να αυξηθούν στα 182 ευρώ, σημειώνοντας ότι με αυτή την λογική του κ. Τσίπρα που προεκλογικά έταξε τα πάντα στους πάντες, θα ερημώσει η ύπαιθρος.
Χαρακτήρισε εγκληματική την απόφαση του κ. Χαικάλη να μειώσει την βασική σύνταξη στα 392 ευρώ.
Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αν η ΝΔ είναι έτοιμη και επιθυμεί την εκλογική διαδικασία ανέφερε ότι το κόμμα δεν επιθυμεί τις εκλογές αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί εκεί τα πράγματα, τονίζοντας πώς είναι έτοιμοι να ξαναπάρουν την διακυβέρνηση της Χώρας και να την οδηγήσουν νοικοκυρεμένα στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό.
Μιλώντας για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αυτό είναι αδιανόητο για το κόμμα της ΝΔ.
Τέλος μιλώντας για τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει τα νησιά του Αιγαίου, ανέφερε ότι σε αυτό ευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μίλησε για ανοιχτά σύνορα και γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου, σημειώνοντας ότι αυτές τις λανθασμένες πολιτικές τις πληρώνει η Χώρα.