Σας κοινοποιώ την υποψηφιότητά μου για την Ευρωβουλή εκπροσωπώντας τον Πολιτικό Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και δηλώνω πως είμαι στην διάθεση σας

να δώσω ραδιοφωνική/ τηλεοπτική συνέντευξη, ή γραπτό κείμενο με ερωτήσεις που θα μου θέσετε.
Κατοικώ στην Ξάνθη, είμαι εκπαιδευτικός και έχω την τιμή να είμαι μία εκ των τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών του Πολιτικού Φορέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Μπορείτε να με καλέσετε στο τηλ. 6932729297
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα στο Γκίνγκεν Μπρεντς της Βάδης Βυρτεμβέργης (Γερμανία), από Έλληνες που μετανάστευσαν εκεί την δεκαετία του ΄60 και από το 1978 κατοικώ στην Ξάνθη. Απέκτησα οικογένεια και έχω δύο κόρες κι έναν γιο. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως σχεδιάστρια και υπεύθυνη πωλήσεων στον χώρο του επίπλου. Υπηρετώ τα τελευταία 20 χρόνια σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής.

Το 1992 αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Κομοτηνής, όπου πέρασα με Πανελλαδικές Εξετάσεις. Απέκτησα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με κατεύθυνση την «Παιδαγωγική και Δημιουργική Μάθηση» από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με βαθμό άριστα. Το 2017 παρουσίασα και δημοσίευσα ερευνητικό έργο που έχω εκπονήσει στο 24ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ( Σ.Ε.Φ.Α.Α.) του Δ.Π.Θ. Γνωρίζω την αγγλική και την γερμανική διάλεκτο και κατέχω δίπλωμα στη χρήση υπολογιστών.

Ελληνίδα και Έλληνα πολίτη, δώσε την ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μου στην Ευρωβουλή, για να τεθούν επί τάπητος όλες οι παράνομες Συμφωνίες και Συμβάσεις με τις οποίες έχουν σκλαβώσει και δυναστεύουν τη χώρα μας. Θεωρώ καθήκον μου να προστατεύω και να υπερασπίζομαι τις αξίες και τα δίκαια του Ελληνισμού και για τον λόγο αυτό σου ζητώ να με τιμήσεις με την ψήφο σου στις εκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.
Mε τιμή
Γιαδανού Ευαγγελία