Δροσερίτης…μαχαίρωσε Δροσερίτη στην … Καβάλα

 

Χειροπέδες στον δράστη – Στο χειρουργείο το θύμα

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας, «οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χάρη στην παρατηρητικότητα και στην ταχύτητά τους, κατάφεραν να συλλάβουν άνδρα ελληνικής καταγωγής από το Δροσερό Ξάνθης.

Ο δράστης λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταφέρει χτύπημα στην κοιλιακή χώρα με μαχαίρι σε άνδρα ίδιας καταγωγής ο οποίος κατοικεί στην πόλη της Καβάλας.

Οι συνάδελφοι μας, κατάφεραν επίσης να εντοπίσουν άμεσα το αντικείμενο του εγκλήματος, (το μαχαίρι) το οποίο ο δράστης είχε πετάξει σκόπιμα σε κάδο απορριμμάτων στην προσπάθεια του να εξαφανίσει τα πειστήρια του εγκλήματος και να διαφύγει της σύλληψης.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καβάλας όπου έγινε χειρουργική επέμβαση», αναφέρει ο κ. Θεοτόκης.

Επίσης επισημαίνει χαρακτηριστικά: «για ακόμη μια φορά επαναλάβουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία, αγωνίζεται καθημερινά και με κάθε τρόπο ώστε να φέρει εις πέρας το έργο της καθώς και ότι αυτές οι επιτυχίες αναδεικνύουν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία διότι τονίζουν το αίσθημα της ασφαλείας στους συμπολίτες μας..

Τέλος, οι καθημερινές επιτυχίες των συναδέλφων μας μπορεί να μας γεμίζουν με υπερηφάνεια αλλά δείχνουν παράλληλα μια τάση αύξησης της εγκληματικότητας στην κοινωνία μας γενικότερα».