Οι Ξανθιώτες για μία ακόμη φορά άνοιξαν την ζεστή αγγαλιά τους  την Τετάρτη το βράδυ στη γιορτή που οργάνωσε το γηροκομείο Ξάνθης .

Μία αγκαλιά γεμάτη αγάπη, ζεστασιά και στήριξη στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας από τους Ξανθιώτες όπου χάρις στο Διοικητικό Συμβούλιο οι υπερήλικες  την αποδέχονται και την απολαμβάνουν.

Όλες οι ηλικίες συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην φιλόξενη αυλή του ιδρύματος, όπου η γιορτή έγινε θεσμός χάρις στις άοκνες προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου και την απεριόριστη στήριξη από τους Ξανθιώτες και όχι μόνο.

Μια γιορτή που απέδειξε ότι το κέφι και η ζωντάνια δεν γνωρίζουν ηλικία στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως κανείς δεν είναι μόνος εάν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που τον σκέφτεται. Όπως τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο γηροκομείο και οι οποίοι τελικά βρίσκονται στη σκέψη πολλών.

Το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς και συνεχίστηκε μέχρι αργά υπό τους ήχους των μουσικών που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παραβρισκόμενους χαρίζοντας μια μοναδική βραδιά γεμάτη διασκέδαση αλλά κυρίως γεμάτη αγάπη που ήταν διάχυτη παντού.